GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Marjolein

Geplaatst op:
15-01-2014
Behandeling:
Neuscorrecties
Naam:
Marjolein
Leeftijd:
23

Reactie:

Neuscorrectie door Prof. Dr. G. J. Nolst Trenité. Mijn ervaring is in een woord: Geweldig!

Na jaren lang ontevreden te zijn geweest met mijn neus heb ik dit jaar besloten om mijn neus te laten corrigeren. Ik heb er lang over getwijfeld omdat ik bang was voor de pijn na de ingreep. Achteraf absoluut onnodig, ik raad het iedereen aan!

Ik besloot voor mijn operatie te kiezen voor de zeer ervaren en deskundige Prof. Dr. G. J. Nolst Trenité. Tijdens de Intake voelde ik me enorm op mijn gemak en de dokter overtuigde mij volledig met zijn deskundigheid, begreep precies wat ik bedoelde en liet meteen zien hoe het ongeveer zou worden na een ingreep. Ik vertrouwde volledig op zijn deskundige blik op mijn neus: de lelijke knobbel eruit en de neuspunt en neusbrug verfijnen. 3 weken na de Intake vond mijn ingreep plaats.

Ik was hiervoor nog nooit geopereerd of had überhaupt nog nooit in het ziekenhuis gelegen. Toch was ik helemaal niet zenuwachtig, ik wist dat het helemaal goed zou komen en wilde het zó graag. Ik werd heel goed en duidelijk voorgelicht door de lieve verpleegsters en voor de operatie werd ik ook nog bezocht door de dokter en de anesthesist.

En toen.. De operatie.. Ik werd dolblij en opgelucht wakker uit mijn narcose, werd nogmaals op mijn gemak gesteld door de dokter dat alles heel goed was gegaan en mocht na enkele uurtjes naar huis. Ik was zo gelukkig en volledig pijnloos! En ik heb tot nu (inmiddels 6 weken na de operatie) geen moment pijn gehad! Ik heb er ook niet “blauw” uitgezien, alleen wat zwelling! Dat is toch geweldig? Ik weet het, als ik dit voor mijn operatie zou hebben lezen zou ik ook denken “nou dat geloof ik niet” maar het is echt zo! Geen pijn!

Na 10 dagen mocht het kapje van mijn neus, ik wist niet wat is zag toen ik in de spiegel mocht kijken. Ik was zo verbaast en het was (toen al) super mooi. Mijn gezicht was nog wat gezwollen maar ik moest huilen van geluk: Zo mooi, zo anders, zo ik! De zwelling werd elke dag wat minder. We zijn inmiddels 6 weken na de ingreep. Ik voel me geweldig, ik ben zo gelukkig! Elke keer als ik in de spiegel kijk denk ik: “Dit is de neus die bij mij past en hoort!”. Terwijl mijn gezicht niet dusdanig is veranderd dat ik er echt anders uitzie.

Ik voel me niet meer ongemakkelijk en hoef me niet te verstoppen als mijn ‘profiel’ zichtbaar is voor anderen want dat profiel ziet er nu mooi uit en ik hoef niet meer na te denken of in paniek te raken als iemand spontaan een foto van me maakt op een feestje. Nooit meer die verschrikkelijke neus die totaal niet bij mij paste!

Ik wil via dit bericht iedereen heel hartelijk bedanken voor de geweldige zorgen, in het speciaal Prof. Dr. G. J. Nolst Trenité, u heeft mijn leven veranderd! 1000 maal dank!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.