GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Shirley Heering

Geplaatst op:
12-02-2014
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
Shirley Heering
Leeftijd:
40

Reactie:

Sinds 2,5 jaar had ik erg veel last van mijn nek. Eerst ben ik naar de chiropractor gegaan in de hoop dat ik van mijn klachten af zou komen. Sindsdien voelde ik een soort knak in mijn nek.

Ik ben daar ongeveer 1 jaar voor behandeld bij de chiropractor, maar dit hielp niet veel. Uiteindelijk ben ik door de dokter naar de manueel doorgestuurd. Vorig jaar mei 2013 schoot er ineens een doof en slapend gevoel mijn arm in. In juni ben ik maar naar de dokter gegaan in de hoop dat ze wist wat het zou zijn. Hier kreeg ik een doorverwijzing naar het ziekenhuis voor een foto die ik begin juli kreeg. Bij de uitslag was hier niets op te zien, behalve iets slijtage (dat was normaal op mijn leeftijd).

Volgens de dokter was er dus niets aan de hand en moest ik weer terug naar de manueel. De klachten werden alleen maar erger en ik kon niet meer in bepaalde houdingen zitten of liggen. Inmiddels was het eind oktober en ben ik weer terug gegaan naar mijn huisarts. Nu zat er een vervangende huisarts die mij direct voor een scan naar het ziekenhuis stuurde. Half november kreeg ik eerst een gesprek met een neuroloog, waarna ik een scan in moest plannen die ik 5 dagen na deze afspraak kreeg. De uitslag van de scan kreeg ik in de 2de week van december. Hieruit bleek dat er best een behoorlijke hernia zat en dat het geopereerd moest worden.

De neuroloog in Rijnstate had mij naar het Canisius ziekenhuis door gestuurd. Zelf wilde ik liever naar het St Maartenskliniek, omdat zij gespecialiseerd zijn in nekhernia’s (tenslotte ging het wel om mijn nek!). Thuis heb ik dit ziekenhuis gebeld om te vragen hoe lang de wachtlijst bij hun was. Ik kreeg te horen dat ik hier minimaal 24 weken moest wachten! Dit was echt geen optie voor mij, omdat ik al helemaal scheef liep en best wel veel pijn had.

Door diverse goede verhalen over de Bergman Kliniek besloot ik hun te bellen. Het was wel even rijden vanaf Arnhem, maar het was meer dan de moeite waard!! Inmiddels was het de 3de week van december en ik kon 2 januari 2014 al op gesprek komen bij de Bergman Kliniek bij neurochirurg Dr Schröder. Zelf heb ik dit een week verschoven ivm vakantie.

Op 13 januari zat ik bij Dr. Schröder op gesprek die alles heel helder uitlegde. Dan kan je kiezen of je de operatie wel of niet wilt laten doen, en ik heb dus gelijk een afspraak met hem kunnen maken. Er werd voor de 23ste van januari al een operatie in gepland. Daarna moest ik gelijk naar de anesthesist en naar de zuster. Alles was dus dezelfde dag al klaar om geopereerd te kunnen worden. De 23ste melde ik me en werd als eerste geholpen.

De operatie is goed verlopen! Ze hebben goed voor mij gezorgd, zowel de zusters, de anesthesist en Dr Schröder. Het is nu bijna 3 weken geleden en het gaat heel goed met me!

Ik ben zeer tevreden over de Bergman Kliniek en wil alle mensen heel erg bedanken die zo goed voor mij hebben gezorgd. Ik kan niet anders zeggen dat de zorg hier uitstekend is en dat er geen lange wachttijden zijn!

ECHT TOP!!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.