GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van L.A. Peeters

Geplaatst op:
09-03-2014
Behandeling:
Knieprothese
Naam:
L.A. Peeters
Leeftijd:
71

Reactie:

Na 7 knieoperaties waarvan 1 een beencorrectie was ik het eigenlijk wel zat dat ik mijn been niet meer kon strekken. Ik kreeg in de loop der jaren een hele slechte houding, zakte door mijn knieën als ik stond en werd steeds kleiner.

Met slapen kon ik niet op mijn rug liggen omdat mijn been altijd gebogen was. Bij een regulier ziekenhuis vonden ze het wel een uitdaging om mij te opereren maar gaven geen garantie dat ik mijn knie weer kon strekken. Nou daar zat ik niet op te wachten.

Via mijn fysiotherapeut ben ik bij dokter H. van der Hoeven terechtgekomen . Nu ben ik donderdag geopereerd en vandaag zondag kan ik mijn been al bijna helemaal weer strekken. Wat een verademing. De ontvangst bij de intake was perfect en werd ik niet als een nummer behandeld! Heel persoonlijk. Ook bij de opname ging alles heel gemoedelijk of we in een hotel kwamen.

Geweldige en vriendelijke verpleegkundigen. Iedereen was even aardig. Ook voor het bezoek, die konden de hele dag komen en koffie en thee pakken. De maaltijden waren perfect, elke keer keuze uit verschillende maaltijden. Super!

Donderdag 6 maart 2014 ben ik geopereerd en zaterdag 8 maart weer thuis. Nu revalideren, ik kan al aardig uit de voeten en train het schema wat ik meegekregen heb. Ook de brace gebruik ik en voel dat het been steeds rechter komt. Over een paar maanden moet ik terugkomen en dan wordt er bekeken of de rechterknie ook moet.

Maar met deze ervaring zie ik daar totaal niet tegenop. Dus alle lof voor de Bergman kliniek en ik kan het iedereen aanbevelen. GEWELDIG!!!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.