GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Hannie mulder

Geplaatst op:
11-03-2014
Behandeling:
Knieprothese
Naam:
Hannie mulder
Leeftijd:
68

Reactie:

Na jaren pijn te hebben gehad aan mijn knieen heb ik besloten er iets aan te laten doen. Op aanraden van diverse mensen heb ik besloten naar de bergmankliniek te gaan.

Nou ik kan deze kliniek aan iedereen aanbevelen. Iedereen is even vriendelijk en je wordt niet behandeld als patient maar als persoon. Je voelt je hier ook helemaal niet alsof je in een ziekenhuis bent. Kwam terecht bij dokter Feilzer. Een hele vriendelijke man die alles heel goed uitlegt. Als je het eerste consult hebt gehad kan je na 2 weken al geopereerd worden.

1 Oktober heb ik mijn eerste knieprothese gehad. Herstel verliep zeer voorspoedig. Ja, je hebt pijn en je moet doorzetten maar dat doe je voor jezelf. Ook het slapen is de eerste tijd heel vervelend. Na 4 weken mocht ik in huis zonder krukken lopen en buiten met 1.

Na 6 weken mocht ik buiten ook zonder krukken. Mocht ook weer buiten fietsen en dat ging meteen goed. Heb die eerste 6 weken wel op een hometrainer gefietst. Na 9 weken kwam ik weer voor controle bij dokter Feilzer en die was heel tevreden. Ik vroeg voorzichtig of ik weer mocht proberen te dansen en ja dat mocht. Ging ook meteen goed. Merkte helemaal niet dat ik een prothese had.

Mocht ook aan de tweede knie gaan denken. Het was 1 december dus ik dacht ja de winter komt eraan met misschien gladheid dus ik zal het maar even uitstellen. Maar wel meteen een datum geprikt.

18 Februari heb ik mijn 2e prothese gehad. Ook deze gaat weer goed. Kon meteen de eerste week dat ik thuis was al op de hometrainer fietsen. Heb deze keer wel meer pijn. Na 3 weken gingen de hechtingen eruit en omdat het zo goed gaat, ik kan namelijk al 110 graden buigen, mocht ik in huis zonder krukken gaan lopen en buiten met 1.

Ik moet wel zeggen dat ik tot aan de 2e operatie fysio heb gehouden dit heeft denk ik wel meegewerkt aan het vlotte verloop.

Met mijn eerste knie danste we alweer volop en we fietsten alweer 20km. Met de 2e knie heb ik er ook alle vertrouwen in.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.