GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Manuela Remmen-Bosnjak

Geplaatst op:
07-04-2014
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
Manuela Remmen-Bosnjak
Leeftijd:
46

Reactie:

Ik ben vorige week door dr. Schroder geopereerd aan mijn rug. Ik had al sinds jaar en dag last van mijn onderrug. Fysiotherapie hielp altijd maar heel even. Daar kwam later de chiropractor bij en ook nog Dry-needle bij. Maar dit alles mocht niet baten.

Eerst bij een andere kliniek waar foto's en een MRI werden gemaakt; een versleten tussenwervel en 2 hernia's. Bij deze kliniek was het plan om een ijzeren 'stellage 'in te bouwen om op die manier de rug te fixeren. Daarbij kwam een enorme wachtlijst. Ik ben toen naar de Bergmankliniek gegaan voor second opinion en tijdens deze afspraak heeft dr.Schroder samen met dr Zeilstra samen naar de MRI gekeken en overlegd wat beste behandeling zou zijn.

Ik ben inmiddels al thuis na een ALIF en voel me echt als herboren. Ik heb geen vanaf het moment dat ik bijkwam van de operatie géén rug én géén beenpijnen meer. Het enige wat nog in dé weg 'zit' is het litteken aan de buikzijde. Dr. Schroder verdient mijn in ziens een eremedaille!!.

Ik moet weliswaar nog even rustig aan doen maar het leven is nu, na krap 3-4 dagen met 100% toegenomen! Ik voel me werkelijk herboren. Een groot compliment aan de gehele kliniek waar ik zeer prettig ben geholpen; het verplegend personeel, de kamers, de chirurgen (ook de vaatchirurg).

Ik ben enorm dankbaar dat ik daar geholpen kon en mocht worden. Ik raad iedereen met orthopedische problemen ten zeerste de Bergman Kliniek aan.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.