GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Ingelou Nagel

Geplaatst op:
18-04-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Ingelou Nagel
Leeftijd:
55

Reactie:

Een MRI scan wees in september 2013 uit dat ik een cyste had onder in mijn rug,bij mijn facetgewricht, die tegen mijn zenuw aandrukte. Iets wat niet vaak voorkomt maar dezelfde klachten geeft als hernia nl uitstralende zenuwpijn tot aan mijn tenen.

Het advies was om het met pijnstillers "aan te kijken". Het zou namelijk ook vanzelf over kunnen gaan. Dat ging het echter niet en de pijn was ondanks de zware pijnstillers af en toe ondraaglijk. Mijn neuroloog suggereerde Dr Schröder van de Bergman kliniek. Omdat mijn zorgverzekeraar nog geen contract had afgesloten met de Bergman Kliniek voor 2014 heb ik ook het "reguliere" circuit benaderd. Enorme wachttijden en onvriendelijke bejegening en zelfs een Academisch ziekenhuis waar ik per brief, niet per mail of telefonisch, moest aangeven waarom ik in dat ziekenhuis voor die klacht behandeld wilde worden.

Bijna net voordat het nieuwe jaar werd ingeluid, belde mijn zorgverzekeraar dat ik terecht kon bij de Bergman. Dus afspraak gemaakt met dr Schröder. Een prettige, toegankelijke en duidelijke arts die de tijd neemt om alle voors- en tegens met je te bespreken.

De operatie is goed verlopen en ik ben nagenoeg pijnvrij. Het verblijf in de Bergman is top en je wordt met alle zorg omringd. Kortom ik ben heel tevreden en kan de Bergman Kliniek en in het bijzonder Dr Schröder van harte aanbevelen,

Ingelou Nagel


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.