GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Georgina Stanciu

Geplaatst op:
03-05-2014
Behandeling:
Kruisbandoperatie
Naam:
Georgina Stanciu
Leeftijd:
35

Reactie:

Vanaf intake tot de operatie is alles vlekkeloos gelopen. Ik was erg onder de indruk van het snelle schakelen van de specialisten en de bemoedigende expertise van Drs. van der Hoeven. Ik ben in Naarden geweest voor een vkb, akb en mediale band reconstructie, iets waar ik enorm tegenop zag, maar het valt ( behalve de pijn ) alles mee.

De kamers zijn prettig ingericht en vooral erg schoon, iets wat voor mij persoonlijk het verblijf zoveel fijner maakt. Ik mijd ziekenhuizen als de pest, omdat ik er doodongelukkig van word. De bewegingskliniek heeft een ontspannen 'huis' sfeer, wat maakt dat je veel beter ontspant. Wat ook opvalt zijn de altijd vrolijke en deskunige verplegers. Ik heb nog niet eerder op 1 plek zoveel intelligente en humoristische mensen bijeen gezien.

Als ik 1 minpunt zou moeten noemen dan zou dat het pijnbeleid zijn. Ik had een heftige operatie en had een pijn die dwars door de morfine heen kwam. Waar de chirurg me adviseerde meteen om de pomp te vragen als het zeer deed, had de verpleging zeer sterk de neiging het juist weer te ontmoedigen. Heel verwarrend vond ik dat, omdat je je niet wilt aanstellen maar toch met een onhoudbare pijn zit. Het was wel fijn geweest als iedereen daarin op 1 lijn zou hebben gezeten, dan had ik wat minder 'geleden' .

Samengevat heb ik mijn verblijf als bijzonder prettig ervaren en zou ik het zo weer doen. Bergman stijgt in zorg en expertise wat mij betreft boven alle ziekenhuizen in NL uit.

Ik zou in de toekomst dan ook zeker weer voor een kliniek van Bergman kiezen. Bedankt!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.