GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Cor Weidema

Geplaatst op:
05-05-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Cor Weidema
Leeftijd:
53

Reactie:

Begin april 2014 heb ik contact opgenomen met de Bergman Clinic voor een rughernia. De volgende dag kon ik al terecht voor een consult.

Bij het eerste bezoek aan de kliniek in Naarden verliep alles op rolletjes. De ontvangst, het consult bij dr. Schröder en de verdere gesprekken voor de operatie verliepen vlot achter elkaar. Na anderhalf uur had ik duidelijkheid over mijn hevige pijnklachten en nog mooier een afspraak voor een operatie in de week erna. Waarom kan dat niet in een regulier ziekenhuis bij ons in de buurt. Daar verkiest men pijnbestrijding en als dat niet helpt is de visie om dat dan nog maar een paar keer te herhalen.

Op 10 april ben ik door dr. Schröder geopereerd. De operatie is prima verlopen. Na een operatie van nog geen half uur was de constante zenuwpijn helemaal weg. Geweldig. Ook het korte verblijf in de kliniek was goed. De verzorging was echt geweldig. Nu, na ruim drie weken, gaat het goed. De revalidatie verloopt voorspoedig en de pijn is gelukkig weggebleven. Morgen pak ik mijn werk weer op, veel sneller dan ik verwacht had.

Ik ben blij dat ik na een eerste behandeling in het ziekenhuis in Leeuwarden de verdere behandeling bij dr. Schröder en zijn team van de Bergman Clinic heb gehad. Een groot verschil in visie, waarbij ik als patiënt bij de Bergman Clinic binnen tien dagen van de pijn en de vele medicijnen en pijnstillers af was.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.