GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Manon

Geplaatst op:
25-06-2014
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
Manon
Leeftijd:
39

Reactie:

Nadat ik al een tijdje pijn in mijn nek en schouder had en uitstraling in mijn vingers, heb ik een MRI laten maken van mijn nek. Daar bleek een forse hernia te zitten en vanwege de gevaarlijke locatie (druk op het ruggenmerg) was operatie noodzakelijk, aldus een neurochirurg. Echter, mijn gevoel bij deze neurochirurg was helemaal niet goed. Na vier maanden, twee second opinions en een nieuwe MRI (waaruit bleek dat de hernia niet was afgenomen), kwam ik bij dr. Schröder.

Ik had positieve verhalen over hem gehoord en gelezen en inderdaad: hij is eerlijk, integer en zegt waar het op staat. Niet lang hierna heb ik besloten om voor een operatie te gaan, mede vanwege het vertrouwen in dr. Schröder; je legt op dat moment toch je leven in handen van de betreffende chirurg. Op 22 april 2014 ben ik geopereerd en hoewel ik er best tegenop zag, is het een mooie ervaring geweest. Ik heb heel wat angsten overwonnen en heb -weer- vertrouwen in de medische wereld!

De dag na de operatie mocht ik alweer naar huis met een grote pleister over de behoorlijke wond in mijn hals. Dit lijkt heel snel en dat is het ook, maar thuis herstel je toch het beste! In het begin kan en mag je helemaal niks.... De klachten die ik had, zijn nog niet helemaal weg, maar dit heeft te maken met het feit dat de hernia tegen een zenuw drukte en een zenuw herstelt heel langzaam.

Wel heb ik al jaren last van een doof gevoel in mijn grote teen. Dit dove gevoel is nu nagenoeg weg en had dus met de hernia te maken! Mijn complimenten aan dr. Schröder, de organisatie bij Bergman (voor de korte wachtlijsten en een eigen 'hotel'kamer), de anesthesisten en natuurlijk de verpleging!

Een vriendelijke groet van Manon.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.