Reactie van Siny Gerwig

Geplaatst op:
29-06-2014
Behandeling:
Meniscus operatie
Naam:
Siny Gerwig
Leeftijd:
60

Reactie:

Afgelopen maandag 23 juni consult gehad en vrijdag al geopereerd, ik had wel geluk dat veel mensen een operatie uitstellen tot na hun vakantie.

Dr. Feilzer heeft de operatie uitgevoerd en ik kan alleen maar positief zijn over die dag, de ontvangst, het begeleiden naar de operatiekamer en uiteindelijk de operatie zelf, er heerste een hele gemoedelijke sfeer. Dr. Feilzer geeft een hele prettige kundige indruk en dat heeft hij zeker tot nu toe bewezen!

Ik loop alweer zonder krukken en ga morgen al voor fysiotherapie!! Vandaag werd ik gebeld door een dame van de kliniek hoe het met me gaat.. ik was heel aangenaam verrast, super !

Kortom ik ben heel erg blij met mijn keuze voor de kliniek en zeker met dr. Feilzer.

Siny Gerwig


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel erg druk bij ons Contact & Service Center. Daardoor kan het iets langer duren voordat u telefonisch te woord wordt gestaan. Alvast dank voor uw begrip.

Vanaf begin mei hebben wij onze zorg stapsgewijs uitgebreid. U bent nu weer welkom voor alle verzekerde en onverzekerde zorg die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. We willen uw bezoek aan onze focuskliniek veilig laten verlopen en hebben hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. 

  • Om de 1.5 meter afstand in de klinieken te waarborgen, zijn veel consulten nog telefonisch. U wordt gebeld wanneer uw afspraak in de kliniek is, anders is deze telefonisch.
  • Wanneer uw afspraak voor een behandeling /operatie eerder is afgezegd i.v.m. corona, bellen wij u zo snel mogelijk voor een nieuwe afspraak. Toch vragen wij u nog even geduld te hebben. Wij volgen bij het herplannen de richtlijnen van het RIVM en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

 Kijk hier voor meer informatie.