GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van H.J. van der Harst

Geplaatst op:
23-07-2014
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
H.J. van der Harst
Leeftijd:
62

Reactie:

Door het verdwijnen van kraakbeen tussen twee nekwervels was er een nekwervel ingezakt waardoor de zenuw naar de arm en de ruggenmergzenuw bekneld waren. Hierdoor had ik toenemende pijn en tintelingen in mijn arm en kreeg ik evenwichtsproblemen.

Het reguliere ziekenhuis achtte de klachten nog niet erg genoeg om tot een operatie over te gaan en probeerde pijnbestrijding, hetgeen niet hielp. Omdat ik dagelijks veel pijn had en dit steeds erger werd, heb ik via internet naar een andere oplossing gezocht en de Bergman kliniek voor bewegingszorg in Naarden gevonden.

Gelukkig zag de neurochirurg daar, de heer Schröder, de ernst van de situatie in en kon hij mij een week later opereren. Gelijk na de operatie was de pijn in de nek en in de arm verdwenen. Ik wil de heer Schröder hier dan ook bedanken voor zijn kundigheid en snelheid van optreden. Tevens gaat mijn dank uit naar het personeel dat steeds fantastisch voor mij zorgde in een luxe kamer.

Afsluitend wil ik zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de efficiënte en vakkundige manier waarop er in de Bergman kliniek in Naarden wordt gewerkt. .


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.