GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van S. O. Agterhuis

Geplaatst op:
29-07-2014
Behandeling:
Rugpijn
Naam:
S. O. Agterhuis
Leeftijd:
43

Reactie:

Na jaren last te hebben gehad van rugpijn, bleek bij een MRI in 2008 dat ik slijtage had bij de onderste rugwervel. Fysiotherapie zou helpen, dit uiteraard gaan doen, hielp weinig tot niets. Manuele therapie, sportschool ; het mocht allemaal niet baten.

In januari dit jaar ook ziek moeten melden bij mijn werkgever. Het hele traject (huisarts, MRI, neuroloog) werd weer in gang gezet. Uit slag MRI : ernstige discopathie. Reactie neuroloog : jammer, veel succes ermee, doorverwijzing naar fysio....

Ik ben zelf op zoek gegaan en ik kwam terecht bij dokter Zeilstra van Bergman in Naarden. Na het dragen van een rugcorset ( wat hielp, geen rugpijn, al na 4 dagen !), en een injectie in het heupgewricht (om uit te sluiten of daar de pijn vandaan komen komen ipv de discopathie), besloot dokter Zeilstra tot een Axialif operatie. Op 2 juni ben ik geopereerd, en de dag erna al weer naar huis ! Het is nu 8 weken na de operatie en ik ben de nare been en rugpijn kwijt ! Ik moet wel kalm aan doen en niet overbelasten, met behulp van fysiotherapie mag ik steeds (iets) meer belasten. Ik ben dokter Zeilstra erg dankbaar, ook het verpleegkundig en operatie team waren erg aardig/behulpzaam.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.