GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Addy Withoot-Strik

Geplaatst op:
31-07-2014
Behandeling:
Wervelkanaalvernauwing
Naam:
Addy Withoot-Strik
Leeftijd:
65

Reactie:

1 juli ben in door Dr Schröder geopereerd aan kanaalstenose op 2 niveau's. Sinds 37 jaar al rugpijn en uitstralende pijn aan de rechterkant van mijn rechterbeen, verschillende therapieen de afgelopen jaren gehad van Fysio, mensendieck en Chiropractie. In het " gewone" ZKHS kon men niets doen, ik moest er mee leren leven. Uiteindelijk kreeg ik ook steeds meer zwakte in de benen en kon niet lang meer lopen. Ook kreeg ik een doof gevoel in mijn tenen en aan de zijkant kuit van mijn rechterbeen en een vreselijke pijn in de billen bij het zitten.

Uiteindelijk naar de Bergman gegaan, vorig jaar ook een schouderoperatie gehad daar. Na een röntgenfoto en een MRI werd er een vernauwing in de ruggewervel en ...... een hernia ontdekt. Na na deze uitslag werd ik meteen een week later al geopereerd door Dr Schöder. Wat een verademing om na 37 jaar geen rugpijn meer te hebben en weer kracht in de benen, het laatste jaar trok ik mezelf via de trapleuning de trap op en nu loop ik er gewoon weer op.

Ik ben nu 4 weken verder, ik heb me wel aangemeld bij de fysio ook bij de Bergman. Dit om de spieren die al die tijd verkeerd hebben gewerkt weer in hun normale doen te krijgen wat al aardig lukt. Ik ben Dr. Van den Doel en Dr. Schöder zeer dankbaar dat ze mij zo goed hebben geholpen. Ook het verplegend personeel mijn hartelijke dank voor de goede zorgen.

Vriendelijke groet, Addy Withoot


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.