GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Gerrie Douma

Geplaatst op:
13-08-2014
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
Gerrie Douma
Leeftijd:
57

Reactie:

Door toenemende pijn, misselijkheid en sufheid door gebruik van diverse medicijnen was ik vanaf mei nauwelijks meer in staat van het leven te genieten. Mijn neuroloog had mij deze middelen voorgeschreven en me er fijntjes op gewezen dat er geen neurochirurg stond te wachten om mij te opereren. Hij stuurde me onder protest door naar het pijnteam voor een zenuwblokkade, waarna de klachten verder toe namen.

Intussen brokkelde mijn leven in alle opzichten verder af. Begin juli 2014 kwam ik in wanhopige toestand bij de Bergman kliniek voor een second opinion, omdat ik nog steeds geen operatie-indicatie had. Ik kon niet meer autorijden of werken. De neuroloog die ik daar sprak (van der Doel) liet mij binnen een half uur zien en ervaren dat er wel degelijk een neurochirurg stond te wachten die mij de volgende dag wel wilde opereren: de heer Schröder. Na een bezoek aan de anesthesist werd ik binnen een week geopereerd, waarna ik onmiddellijk verlichting van pijn voelde in mijn schouder, arm en hand. Thuis gekomen moest ik lichamelijk afkicken van de opiaten. Daar ben ik ruim een week echt behoorlijk ziek van geweest. Daarna brak voor mij de zon door en bleek ik helemaal zonder pijnstillers te kunnen!

Inmiddels is de operatie vier weken geleden. Ik kan weer helder nadenken en heb mezelf, mijn lijf en mijn leven terug. Het litteken aan mijn hals is nauwelijks meer te zien en iedere dag voel ik mijn kracht toenemen. Ik heb mijn leven weer terug! Ik vind het jammer dat ze me in het Noorden zo lang hebben laten wachten. Het was een nare tijd. Met mij waren anderen daarvan de dupe, onder andere mijn eigen patiënten, die ik niet meer naar behoren kon helpen en niet te vergeten mijn familie, die opgescheept zat met een gedrogeerd suf wezen.

Ik kan anderen aanraden naar de Bergman kliniek te gaan, ik ben daar goed en snel geholpen. In de eerste plaats door een goed uitgevoerde operatie, maar ook door korte professionele lijnen tussen collega's onderling en een goede sfeer. Ik had niet het idee dat protocollen en organisatie centraal stonden, maar dat het gewoon om mij draaide. Haha!!! Wel zo prettig! De bejegening van receptie tot en anesthesist, tot en met verplegend personeel en fysiotherapeut heb ik als respectvol, vriendelijk en adequaat ervaren. Hartelijk bedankt daarvoor! Dokter Schröder, bedankt dat u mij voor uw vakantie nog hebt willen opereren. Dankzij dat feit, ben ik nu alweer zo ver en heb ik minder lang in pijn en sufheid gezeten. Daar ben ik super blij mee!Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.