GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Joke Bording

Geplaatst op:
28-08-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Joke Bording
Leeftijd:
68

Reactie:

Na een jaar pijn, twee MRI's en drie behandelingen op een pijnpoli verder, en een neuroloog die verzuchtte: "mevrouwtje wat moet ik toch met u", vond ik dat de maat vol was en vroeg advies bij mijn zorgverzekering. Zij adviseerden mij de Bergman Clinics.

Mijn huisarts ging hiermee akkoord, maakte de verwijzing en met alle medische informatie onder mijn arm ging ik naar mijn eerste afspraak bij de kliniek met de heer van den Doel (neuroloog). Aan de hand van dit gesprek en het beeldmateriaal werd mij duidelijk uitgelegd wat er in mijn rug aan de hand was en dat ik mogelijk voor een operatie in aanmerking kwam. Hier is alle tijd voor genomen. Twee dagen later had ik al een gesprek met de neurochirurg, de heer Schröder. Ook hij nam alle tijd om mij uit te leggen wat wel en niet mogelijk was en wat hierbij de risico's waren. Ik voelde me erg serieus genomen en de open wijze van communiceren door de neuroloog en de neurochirurg, had bij mij het effect dat ik alle vertrouwen had in hun deskundigheid.

Een week later ben ik geopereerd. Laat in de middag kwam de heer Schröder langs om te vertellen hoe de operatie verlopen was en dat ik vierentwintig uur plat moest liggen, wat geen geen pretje was, maar de verpleging was erg zorgzaam. Ik voelde mij in bekwame handen. De derde dag mocht ik, na met de fysiotherapeut een rondje gelopen te hebben, naar huis. Na een paar dagen belde de verpleging om te vragen hoe het ging, na enkele weken belde de heer Schröder hoe het ervoor stond en onlangs heb ik een vragenlijst ingevuld en opgestuurd over de stand van zaken.

En het gaat goed. Ik was vrijwel meteen na de operatie pijnvrij in mijn been, ik heb de pijnstillers voor na de operatie zelfs niet nodig gehad en slik helemaal niets meer aan medicijnen. Ik heb oefeningen gekregen van de fysiotherapeut en langzaam kan ik weer beter lopen. Kort samengevat: de aandacht van alle betrokken partijen, van administratie tot arts is geweldig! Niets wordt aan het toeval overgelaten. Afspraken lopen efficiënt achter elkaar aan! Maar het allerbelangrijkste is voor mij geweest de open manier van communiceren: wat is er aan de hand met u en wat kunnen wij voor u betekenen, waarbij ook de risico's gemeld worden. Ik ben in ieder geval zeer blij dat ik bij Bergman Clinics behandeld ben.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.