GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van M.G. Bertholet

Geplaatst op:
15-09-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
M.G. Bertholet
Leeftijd:
29

Reactie:

Na maanden flinke zenuwuitstralingspijn in mijn linkerbeen door de hernia in mijn onderrug, is er besloten om mij te laten opereren. Er was in deze maanden namelijk geen sprake van terugtrekking van de uitstulping die tegen mijn zenuw drukte.

Op de MRI-scan was duidelijk te zien dat het om een fikse hernia ging. Gelukkig kon ik binnen een week geopereerd worden door Dr. Schröder. De operatie is goed verlopen en ook de nazorg. Ik werd begin van de middag geopereerd en nadat ik weer bij kwam van de narcose was de zenuwpijn in mijn linkerbeen volledig weg. Dat was een geweldige ervaring na al die tijd pijn gehad te hebben.

De verpleging en verzorging voor en na de operatie was vriendelijk en zorgzaam. De volgende dag mocht ik 's ochtends al naar huis. Ik kon gewoon lopend zonder pijn de kliniek uitlopen :) De eerste dagen voelde mijn rug enkel beurs van de operatie. Na 5 dagen was ik al volledig van alle pijnstillers af. Heerlijk om geen pijnstillers meer te hoeven nemen. De slechts 2 hechtingen konden na 8 dagen verwijderd worden door de huisarts. De wond was klein en heel mooi genezen. Na ander halve week ben ik begonnen met bewegen onder begeleiding bij de fysio, dit doe ik twee keer per week.

Elke dag doe ik de opgegeven oefeningen en daarnaast probeer ik elke dag een rondje van ruim 30 min. te lopen. Dr. Schröder heeft mij na twee weken gebeld en gevraagd hoe het nu met mij was. Hij was uiteraard ook blij te horen dat ik helemaal geen klachten had. Hij heeft super deskundig werk verricht en ben er zeer tevreden over.

Het is nu een maand geleden dat ik geopereerd ben en ik kan op bukken na toch bijna alles wel weer. Het is uiteraard nog wel verstandig om rustig aan te doen. Wanneer ik enthousiast te veel doe, heb ik nog wel eens stijfheid in mijn onderrug, maar dat is logisch. Ik moet goed naar mijn lichaam blijven luisteren en rust pakken wanneer dat nodig is.

k ben zeer tevreden met het resultaat en ben blij dat ik bij Bergman Clinics behandeld ben. Groeten, Mélusine


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.