GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Daniëlle

Geplaatst op:
16-09-2014
Behandeling:
Borstverkleining
Naam:
Daniëlle
Leeftijd:
22

Reactie:

Afgelopen augustus heb ik een mammareductie (borstverkleining) gehad. Ik had erg last van zware borsten. Ik heb zelf een smalle taille, dus erg mooi vond ik het ook niet. Ik kreeg steeds meer last van mijn rug en nek, en mijn houding ging naar voren staan.

Ik hoefde niet lang na te denken over een eventuele borstverkleining, ik wist zeker dat dit een goede keuze zou zijn. En niets is meer dan waar; wat ben ik blij dat ik deze stap (op mijn leeftijd) heb gezet!!! Mijn leven is compleet veranderd: ik voel me weer thuis in mijn eigen lichaam, mijn klachten en onzekerheden waren gelijk over! Ondanks dat ik twee keer onder het mes moest (in mijn rechter borst was een bloedvat geknapt), is het me 200% meegevallen.

Mijn genezing gaat hartstikke goed en ik heb prachtige borsten gekregen. Ik ben blij dat ik bij Bergman Clinics Heerenveen de operatie heb laten doen. Wat een leuke, lieve mensen werken hier en wat hebben ze goed voor me gezorgd. Ik raad mensen zeker aan om naar Bergman Clinics toe te gaan.

Het is nu inmiddels 3 weken geleden. Ik ben dankbaar dat deze mogelijkheid er is en ik kan oprecht zeggen dat ik ontzettend trots ben op mijn (nieuwe) ik!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.