GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Kim van Os de Man

Geplaatst op:
01-10-2014
Behandeling:
Ooglaserbehandeling
Naam:
Kim van Os de Man
Leeftijd:
28

Reactie:

Behandeling: TransPRK Op 13-08-2014 TransPRK behandeling voor beide ogen gehad. (Beide ogen -6) 1e dag viel de pijn mee, 2e dag iets meer pijn. De eerste 2 nachten behoorlijke pijn, vanaf de 3e dag geen pijn meer.

De bandagelenzen werden pas op de 6e dag verwijderd. De pijn werd daarna weer erger en het zicht slechter (had ik niet verwacht). Zicht was eerste twee weken ronduit slecht, erg wazig. Computerwerk was vermoeiend.

Vanaf 5 weken werd het zicht steeds scherper en vandaag, 7 weken later is het zicht nog niet optimaal maar ik zie al behoorlijk scherp. (Soms wel een wauw! effect) Ik was bang om duizelig te worden van het nieuwe zicht, daarom voelt het voor mij wel beter dat het scherpstellen wat langer duurt, zodat mijn hersenen rustig aan het nieuwe beeld kunnen wennen. Druppelen bouw ik langzaam af, ik heb weinig last van droge ogen. Wel iets gevoeliger voor licht, maar niet storend. Ik heb me vergist in de hersteltijd, dit neemt meer tijd in beslag dan ik had verwacht. Verder is de behandeling geslaagd en ben ik zeer blij dat ik het gedaan heb.

Goede deskundige begeleiding. Ook handig om te weten dat de medicijnen en oogdruppels niet in het pakket vallen/vergoed worden, dus kost je eigen risico. En grappig dat de bril/lenzen zo'n gewoonte zijn geworden dat ik nog steeds 's ochtends als eerste op mijn nachkastje zoek naar de bril en 's avonds de lenzen wil uitdoen.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.