GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Henk van der Vegt

Geplaatst op:
14-10-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Henk van der Vegt
Leeftijd:
55

Reactie:

Ik heb al jaren last van rugklachten. Op een gegeven moment ben ik doorgestuurd naar de rugkliniek in Naarden. Op dat moment was mijn rechterbeen al uitgevallen. En kroop ik op handen en voeten van de pijn.

Ik kom zelf uit Raalte dus dit was nogal een hele rit om daar te komen. Eenmaal daar aangekomen werd ik samen met mijn vrouw erg goed opgevangen door de assistent van dokter Schröder. Ik zou donderdags geopeereerd worden, op dit moment was het maandag. De vraag werd aan mij gesteld of ik hier vannacht wou blijven aangezien ik anders weer de hele rit in de auto terug moest.

Dit wou ik maar al te graag, eindelijk een nachtje slapen met morfine dacht ik. Want tenslotte sliep ik al 3 weken niet meer van de pijn. Toen ik de volgende ochtend wakker werd kwam er een verpleegkunde bij me aan bed en die stelde vast dat dit niet langer kon zo. Waarschijnlijk zou ik diezelfde dag nog geopereerd worden. En inderdaad in de middag werd ik geopeerd.

Ik kwam bij en ik kon lopen! Ik had eindelik GEEN pijn meer. Ik wou en moest van dokter Schröder gaan lopen. En het was een wonder echt, ik liep! ongelofelijk. Ik heb de dokter wel 100 x bedankt.

Dokter Schröder BEDANKT!!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.