GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Cyn

Geplaatst op:
14-10-2014
Behandeling:
Borstvergroting
Naam:
Cyn
Leeftijd:
27

Reactie:

Graag wil ik mijn positieve ervaringen met Bergman Clinics delen. Als allereerst ben ik super goed geholpen en goed te woord gestaan. Er werken echt hele lieve mensen, die echt een luisterend oor zijn, geïnteresseerd en je helpen waar je geholpen wilt worden.

Tevens geven ze ook een bijpassend en goed advies. Ik zal eerst even een stukje over mezelf beschrijven... Ik ben een jonge vrouw van 27 jaar. Ik heb heel veel diverse leuke en heel veel minder leuke dingen meegemaakt. Ik zal hier op deze site niet te ver op ingaan, maar het bij de hoofdlijnen houden. Voorheen was ik een sportief meisje, ik sportte dagelijks, zoals fitness, paardrijden, waterpolo, fietsen en hardlopen. Ik had een heel slank en gespierd postuur met een hele grote cup maat. Mede hierdoor werd ik vroeger veel gepest... Naarmate ik ouder werd, werden mijn borsten steeds groter.

Denkend aan een meisje van 13 met een volle C cup, op mijn 19de had ik inmiddels een volle dubbel E / F cup... en dan nog steeds een maatje 36/38. Lengte 1.64 en woog gemiddeld rond de 54 kilo. Ik had toen ook overwogen om een borstverkleining te laten doen. Dit kon niet doorgaan, vanwege een zwangerschap... Door veel privé omstandigheden ben ik binnen een hele korte tijd ( denkend aan 3 - 6 maanden) flink afgevallen. Ik woog op een gegeven moment nog maar 38 kilo. De meeste dames begrijpen wel als je af valt, waar je het als eerst af val... de borsten helaas. Op een gegeven moment had ik nog maar een kleine B cup, eerder een A cup... Jullie begrijpen dat dit heel erg pijnlijk is... Hierdoor werd ik alleen maar onzekerder en kon ik niet eens meer naar mezelf kijken in de spiegel... Kortom verwaarlozing van mezelf... Durfde geen bh's te kopen... kleding wat ik altijd droeg werd veel te groot... broekmaten 36/38 waren ook veel te groot, waardoor ik weer in de kledingmaat terecht kwam... erg emotioneel allemaal.

Ik ben nu bezig om het verleden geheel achter mij te laten... alleen naar mezelf kijken in de spiegel lukte mij nog steeds niet... elke keer werd ik er weer mee geconfronteerd... tranen schoten in mijn ogen... ik schaamde me voor mezelf... voor mn borsten... Vroeger zei ik altijd dat ik nooit en dan echt nooit silicone zou doen... wat er ook zou gebeuren... denkend aan mijn borstmaat van toen... cup dubbel E/F... Maar toen mijn eigenwaarde zo enorm onder de grond was geraakt... heb ik er goed over na gedacht... en mijn besluit genomen. Het was erg emotioneel voor mij, alleen al om de kliniek op te bellen, om een vrijblijvende intake aan te gaan...

Maar na alle moed bij elkaar geraapt te hebben, heb ik alsnog een afspraak gemaakt. Ik kon snel terecht en ben op gesprek gegaan... In het vrijblijvende gesprek heb ik het ergste te horen gekregen, waar ik al zo bang voor was... Dit is het en het zal nooit meer zo worden zoals het was geweest... erg emotioneel allemaal. Uiteindelijk heb ik na het vrijblijvende gesprek er kort over nagedacht. En mijn beslissing genomen. Toen ben ik terug gekomen, om te kijken wel prothese het beste bij mij past... ik heb bij dat gesprek ook een bh van toen meegenomen, om te laten zien wat het was geweest... de arts kon dit ook goed terug zien. Kort daarop heb ik een definitieve afspraak gemaakt voor de operatie. En heb ik alle papieren mee gekregen, inclusief het contract die ik heb ondertekend uiteraard.

De operatie: De operatie is geheel goed verlopen, mooie resultaten en ben echt super netjes geholpen en te woord gestaan! Mijn complimenten. Er werken daar echt zulke lieve mensen! Geheel hygiënisch, verzorgd en super netjes! Resultaat: SUPER!!! Het is niet zoals hoe het vroeger was... Maar ik durf weer naar mij zelf te kijken! :-)

 Nazorg: Perfect!!! Hele lieve top mensen! Echt super!!! Alleen maar goede ervaringen!!! Ik ben vanmiddag bij de nazorg geweest. En alles was goed!!! :-)

Dames echt een aanrader! Zeker als je onzeker wordt door je eigen lichaam... Groetjes, Cyn


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.