GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Heijboer

Geplaatst op:
27-10-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Heijboer
Leeftijd:
43

Reactie:

Sinds 2004 heb ik klachten aan mijn rug naar aanleiding van een geconstateerde hernia. Door vele oefeningen, veelvuldig bezoek aan een manueel therapeut en regelmatig zwemmen, heb ik een operatie aan deze hernia kunnen uitstellen tot september jl. Sinds december 2013 verergerden de klachten enorm. Er ontstond scheefstand waardoor ik niet meer in staat was om fulltime te werken en vrije tijd en vakanties werden afgestemd op mijn beperkte mobiliteit.

Mijn manueel therapeut verwees mij in augustus door naar de rugkliniek in Delden waar al snel bleek dat ze hier niets voor mij konden betekenen en mij direct doorverwezen naar Dr. Schröder bij Bergman Clinics in Naarden. Op 3 september vond de intake plaats met Dr. Schröder en hier bleek dat een operatie mogelijk zou zijn. Deze operatie werd 9 september ingepland en verliep zeer voorspoedig. Geen complicaties en na één nacht ter observatie te hebben doorgebracht, kon ik de volgende dag alweer naar huis.

Inmiddels 7 weken later, geheel pijnvrij en de scheefstand aanmerkelijk verminderd. Sinds een week ben ik weer fulltime aan het werk en samen met fysiotherapie, zwemmen en wandelen ben ik bezig een goede balans te vinden. Alle medewerkers van de Bergman Clinics veel dank voor de goede zorgen en speciale dank aan Dr Schröder die met zijn expertise mijn rugklachten heeft doen laten verdwijnen.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.