GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van D. Smits

Geplaatst op:
27-10-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
D. Smits
Leeftijd:
34

Reactie:

Ik ben bijzonder tevreden, dat ik me heb laten opereren aan een lage rughernia en dat dit in de Bergman kliniek heeft plaats gevonden door dr. Schröder.

Ik ben iets meer dan twee weken geleden geopereerd. Na de operatie was de pijn in mijn been, die vier maanden lang mijn dagelijkse leven bepaalde, was direct. Het gevoel, toen ik dat besefte, is niet te beschrijven! Eindelijk kon ik me richten op herstel en niet meer op pijn. Alleen de operatieplek voelde de eerste dagen wat pijnlijk aan, maar dit staat absoluut in het niet met de pijn van voor de operatie. Het herstel gaat snel, vind ik. Met de dag voelde ik mijn energie en de bewegelijkheid verbeteren.

Inmiddels maak ik bijvoorbeeld moeiteloos wandelingen van een uur. Ik weet zeker dat ik dit niet had gekund als ik geen operatie had gehad. De Bergman kliniek kan ik iedereen aanraden. Allereerst vond ik het prettig, dat ik snel kon worden geopereerd (binnen anderhalve week). Verder voelde ik me zeker op mijn gemak, door de rustige sfeer in de kliniek, de eigen kamer (met tv, douche en toilet), het personeel (team van dr. Schröder, anesthesie, verpleging en fysiotherapie). Het personeel is professioneel, vrolijk, vriendelijk en benaderbaar.

Ten slotte is de nazorg prima. Zo werd ik naast de telefonische afspraak met dr. Schröder, de duidelijke aanwijzingen voor herstel en bij vragen ook nog eens verrast met een telefoontje om na te gaan of het met me ging. Al met al heb ik dus een zeer positieve ervaring met de Bergman kliniek.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.