GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Suzanne Cornelis

Geplaatst op:
30-10-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Suzanne Cornelis
Leeftijd:
46

Reactie:

Ben tweemaal geopereerd door dr. Schroder, een uiterst bekwaam arts. Duidelijk in zijn uitleg, duidelijk in zijn handelen. Ben bevoorrecht dat ik door hem geopereerd kon worden. Mijn hernia was helaas residief, maar beide operaties waren succesvol.

Mijn pijnklachten zijn volledig verdwenen en herstel gaat voorspoedig. Litteken is kleiner dan twee centimeter en ik ondervind geen complicaties. Natuurlijk is daar de stijfheid en heb ik te maken met wondgenezing dus zal geduld moeten hebben, maar direkt na de operatie was ik van de pijnklachten die de hernia veroorzaakte af.

Na twee weken ben ik al weer aardig mobiel. Ik fiets, doe allerhande werkjes in huis en heb wat oefeningen gekregen van mijn fysiotherapeut om zo snel mogelijk weer wat soepel te worden. Wandelen gaat nog moeizaam, maar dat komt door de stijfheid (het gevoel op slot te zitten). Ik verwacht dat dit met vier weken aanzienlijk verbeterd, omdat mijn mobiliteit er met de dag op vooruit gaat.

Hierbij wil ik dr. Schroder hartelijk danken voor zijn kundige handen, waardoor ik mijn leven weer lekker aktief op kan pakken en weer volop kan leven zonder pijn en bewegingsbeperkingen. Bovendien ben ik alle verpleegkundigen enorm erkentelijk voor hun toewijding en goede zorgen. Voelde me echt verwend en gekoesterd.

Mijn dank is groot. Met vriendelijke groet, Suzanne


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.