GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Gerjo

Geplaatst op:
16-11-2014
Behandeling:
Borstverkleining
Naam:
Gerjo
Leeftijd:
59

Reactie:

Op 29 oktober 2014 was het dan eindelijk zover. Om 12:45 uur startte de narcotiseur met het toedienen van de narcose, nadat Dr. van Engeland een architectonisch hoogstandje op mijn borsten had getekend. Om 16:00 uur werd ik wakker en ik zag meteen het prachtige resultaat. Mijn Boobies waren in een paar uur tijd van cup H naar cup C omgetoverd. Heb ik hier nu 20 jaar tegen aan zitten hikken? :-D

Totaal geen pijn, zelfs zo weinig, dat ik niet eens gemerkt heb, dat ik een inwendige bloeding had gekregen in mijn rechter borst. De verpleging constateerde dit rond de klok van 20:00 uur en haalde acuut Dr. van Engeland erbij, het spreekuur was net afgelopen en gelukkig was ze nog "in huis". Zonder enig pardon trommelde Dr. van Engeland direct alle benodigde artsen bij elkaar en om 21:00 uur stonden de artsen weer klaar om, op hun vrije avond (TOP), mijn rechter borst weer in het gareel te krijgen. Na een uurtje was ik weer wakker, nu met drain, maar nog steeds zonder pijn en twee prachtige borsten.

Inmiddels 2,5 week verder, ben ik nog steeds apen trots. Ik voel me weer vrouw en durf mijn borsten weer te laten zien, hoewel alles met mate. Ik zou het zo weer overdoen en zeker geen 20 jaar meer wachten ;-) Ik ben reuze goed behandeld door een geweldige verpleging en een team zeer bekwame plichtsgetrouwe artsen, dat heb ik wel eens anders meegemaakt! Dank jullie wel. Ik ben een zeer gelukkig en tevreden klant. P.S. Eén nadeel; Ik moet nu wel weer afleren om niet steeds over mijn borsten te wrijven, want zo trots ben ik op ze.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.