GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Dave Peppinck

Geplaatst op:
03-12-2014
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Dave Peppinck
Leeftijd:
34

Reactie:

Goedendag,

Mijn naam is Dave. Ik liep al 2 jaar met een dubbele hernia voordat ik bij Bergman Clinics terecht kwam. Ik wou een operatie zolang mogelijk uitstellen omdat ik gewoon weg niet thuis kon zitten vanwege mijn eigen zaak (transportbedrijf). Maar voor drie weken terug kon ik echt niks meer, ik wilde alleen maar liggen en dat was het.

Ik stond in Frankrijk en moest richting huis, ik heb nog nooit zo afgezien. Ik bellen met het ziekenhuis en die zeiden dat er pas eind november plaats was voor een afspraak. Dat ging ik dus niet vol houden. Daarom de Bergman Clinic gebeld op aanraden van een vriend. Dinsdag gebeld en donderdag kon ik al terecht voor een gesprek met dokter Schröder. Dat gesprek was een zeer fijne ervaring, zeer duidelijk en geen moeilijk gedoe met moeilijke woorden. Dokter Schroder weet gewoonweg hoe het er aan toe gaat in het dagelijks leven.

De donderdag erop werd ik geholpen en ik moest mij om 7 uur melden. Donderdag optijd in Naarden en kreeg een kamer nou dat was super een kamer alleen en hele vriendelijke verzorging. Ik stond erop voor 10 uur maar liep iets uit, maar dat mag geen naam hebben. Ik werd om half drie weer wakker en voelde me perfect. Ik voelde geen pijn meer, ik was al ff vergeten hoe dat ook alweer voelde. Om vier uur kwam de fysio langs en ik moest gelijk lopen. Dat ging kalm aan maar ik liep zonder pijn in me rechterbeen dat was echt een opluchting. Nu drie weken verder gaat het super goed. Ik heb nog wel scheefstand maar dat heeft ff tijd nodig. Ik wil de Bergman clinic bedanken voor alle goede zorgen en snelle behandeling. En dokter schröder belde vanmorgen trouwens nog om te vragen hoe het nu gaat. Helemaal top! Ik zeg de Bergman clinic is een aanrader voor iedereen.
Mvg dave peppinck


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.