GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Ben Beerling

Geplaatst op:
06-01-2015
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
Ben Beerling
Leeftijd:
51

Reactie:

Nadat op 2 oktober in ziekenhuis Bernhoven een nekhernia was vastgesteld, welke geopereerd moest worden, zou ik op 9 december een afspraak hebben met de neurochirurg om daarna een operatie te plannen. Dit vond ik te lang duren en heb hierom wachtlijstbemiddeling aangevraag bij mijn ziektekostenverzekering IAK. Zij gaven mij na enkele dagen toestemming om bij Bergman Clinics in Naarden een afspraak met de neurochirurg te maken.

Ik heb 7 oktober contact gehad met Bergman en kon 13 oktober bij neurochirurg dr. Schröder terecht. Deze bevestigde de hernia met zenuwafknelling bij een tussenwervel. Maar tevens ook een tweede hernia met zenuwafknelling en ruggemerg afknelling. Dit laatste kan leiden tot een dwarslaesie. Dit verklaarde de verlammingsverschijnselen in mijn arm naar het zwabberend lopen. Dus een operatie was snel gewenst en mogelijk op 28 oktober.

De operatie is prima verlopen, zeer goede begeleiding voor, tijdens en na de operatie, zodat ik 29 oktober weer naar huis mocht. De pijn was verdwenen, gevoel was terug in arm en hand, het lopen ging ook weer veel beter. De wond genas snel en mooi en valt bijna niet op. Vakwerk, dokter!

Daar ik op een redelijke afstand van Naarden woonde stelde Dr. Schröder voor om na de operatie een telefonisch consult te hebben en op basis daarvan te beslissen of een bezoek aan de kliniek nog nodig is. Dit was gelukkig niet meer nodig. Na de voorgeschreven rustperiode, ben ik in december weer therapeutisch gaan werken. Elke week nog fysiotherapie gehad en dat wordt nu afgebouwd. De spierpijn is nu bijna verdwenen en het bewegen gaat prima, alles zonder pijn.

Ik wil hierbij Bergman Clinics, met name Dr. Schröder, hartelijk bedanken voor de snelle en goede behandeling, en wens ze een gezond en succesvol 2015!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.