GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Alexandra

Geplaatst op:
13-01-2015
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
Alexandra
Leeftijd:
35

Reactie:

Op 7 juni 2014 ben ik tijdens een activiteit op de stormbaan heel ongelukkig op mijn nek terecht gekomen. Eerst dacht ik nog wat spieren verrekt te hebben tijdens de val maar in de loop van de week kreeg ik steeds meer pijn in mijn nek en veel pijn in mijn rechterarm en schouder en tintelingen in mijn vingers.

Via de huisarts ben ik doorgestuurd naar de neuroloog en via de MRI scan werd al gauw duidelijk dat ik een nekhernia (ter hoogte van wervel C5-C6) had opgelopen. Eerste advies van de neuroloog was het aan te kijken en rustig aan te doen. Helaas bleek dit niet te helpen, sterker nog de klachten namen steeds verder toe. Na 3 maanden werd ik doorgestuurd naar de pijnpoli waar ik een zenuwblokkade onderging. Helaas mocht ook dit niet baten. Na 2 weken werden de klachten zo erg dat ik ook uitstraling in mijn rug en benen kreeg. Tevens kreeg ik ook last van mijn linkerarm. Volgens de neuroloog kon dit allemaal niet door de zenuwblokkade ontstaan zijn en de klachten in mijn linkerarm en benen kon ze niet afleiden van de nekhernia, die symptomen pasten niet bij de plaats waar ik een hernia had. Er werd van alles onderzocht waaronder hersenvochtlekkage en ziekte van Lyme omdat de neuroloog ervan overtuigd was dat de klachten een andere oorzaak hadden. Zelf bleef ik het gevoel houden dat alles te maken had met de nekhernia maar dat deze erger werd. Uiteindelijk werd via een 2e MRI bevestigd dat de hernia verergerd was en de andere onderzoeken negatief waren.

Na lang vragen besloot de neuroloog mij eindelijk door te sturen naar de neurochirurg. Helaas bleek deze nog een wachttijd te hebben van 3 weken voordat ik op gesprek kon komen. En als hij zou besluiten tot operatie kon het nog 9 weken duren voor ik op de wachtlijst aan de beurt zou zijn. Dit duurde mij veel te lang! Helaas werkte het ziekenhuis in Hoorn niet mee aan het zo spoedig mogelijk klaarmaken van mijn dossier waardoor ik daarop moest wachten voordat ik een overstap kon maken naar een ander ziekenhuis of kliniek. In overleg met mijn huisarts (inmiddels november) ben ik met verschillende kopieen die mijn huisarts bezat en de dvd met de MRI scans bij de Bergman kliniek aangekomen. Gelukkig was dr. Schroder mij bereid te ontvangen en kon ik op zeer korte termijn op gesprek komen.

Na een heel duidelijk gesprek waarin absoluut de tijd werd genomen om mij uitleg te geven over de inhoud van de operatie werd de datum gepland. 3 weken later werd ik geopereerd en ben dr. Schroder en het personeel van de Bergman kliniek tot op de dag van vandaag nog heel dankbaar voor alles! Vanaf het eerste moment dat ik uit de narcose bijkwam voelde mijn armen weer helemaal als vanouds. Ik had geen pijn meer. Ik was zó opgelucht en blij! Na 6 maanden kon ik weer zonder pijn de dag door komen!

Na 1 nacht in de kliniek mocht ik weer naar huis. Totaal geen pijn meer gehad, alleen in de eerste 2 weken last van stijfheid maar dat nam met de dag meer af. Wel veel spierpijn ervaren maar dat was een goed teken. Inmiddels ben ik 5 weken verder en ben zo blij dat ik ons gezinsleven weer helemaal kan meedraaien en mijn werk langzaamaan kan oppakken. Ongelooflijk dat het herstel zo snel is gegaan. De operatie is mij 100% meegevallen en ik als het moest zou ik het zo weer laten doen bij de Bergman Kliniek!!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel op het Contact & Service Center | Bewegingszorg drukker dan verwacht.
Hierdoor zijn de wachttijden voor telefonische afhandeling langer dan normaal.
Wij vragen om uw begrip en werken aan een zo spoedig mogelijk herstel van ons service niveau.
U kunt op de website een 'bel me terug' verzoek in te dienen zodat wij u kunnen bereiken.