GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van T.D. Swart

Geplaatst op:
27-01-2015
Behandeling:
Heupprothese
Naam:
T.D. Swart
Leeftijd:
65

Reactie:

Nadat ik van mijn huisarts te horen had gekregen dat ik een versleten heup had, heb ik contact op genomen met Bergman Clinics. Ik heb bewust een consult bij dr. Bouma aangevraagd i.v.m. een voorste benadering van een vervanging van de heup. Uit foto's bleek dat beide heupen voor vervanging in aanmerking kwamen, maar omdat de rechterheup er slechter aan toe was is, is deze op 9 oktober 2014 als eerste vervangen.

Voor de operatie was er een uitgebreide informatieavond. Ik heb daar veel aan gehad. Op 9 oktober ben ik om 8 00 uur geopereerd en om ongeveer 14.00 uur stond ik naast mijn bed met een fysiotherapeut. Ik moest het been 100 % belasten (met behulp van een looprek) en had geen pijn, ook bij het lopen met het looprek niet! Op vrijdagochtend, de volgende dag, moest ik met de fysiotherapeut traplopen (met krukken) en fietsen. Ook dat was pijnloos! Ik mocht diezelfde middag naar huis: ONVOORSTELBAAR!!!!!

Op 9 december moest ik voor controle bij dr. Bouwma zijn: ik hoorde dat ik alles weer mocht doen o.a. golfen, fietsen, enz. Na mijn operatie heb ik 2 keer in de week (tot eind december 2014) in Naarden fysiotherapie gehad. Ik weet dat ook mijn linker heup binnenkort aan vervanging toe is. En ik weet ook 1 ding zeker: ik ga voor deze heup weer naar dr. Bouma !!!! Ik wil dr. Bouma hartelijk danken, ik voel me een ander mens!!!!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.