GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van T. Uilenbroek

Geplaatst op:
10-02-2015
Behandeling:
Rughernia
Naam:
T. Uilenbroek
Leeftijd:
63

Reactie:

Ik had al jaren last van me rug,en liep ook al jaren bij de pijnpoli DC Lairesse, bij Dr. Koning een wereld dokter. Aardig en kundig en met een luisterend oor. Die zei Mr. Uilenbroek het word tijd dat u een MRI scan laat maken. Met het gevolg, doorgestuurd naar een neuroloog in het Andreas ziekenhuis. En die zei dat ik geopereerd moest worden. Die stuurde mij door voor een afspraak te maken bij de neuroloog op let op 7 februari en het was 9 december...dus no way..duurde mij veelste lang.

Ik moest dan ook bij de neuroloog een afspraak maken voor de OK dat zou dan nog een paar weken later zijn. Mijn nichtje vertelde mij:  'je moet naar de Bergman Clinic gaan in Naarden. En vraag naar de neurochirurg M.Schröder, die helpt je binnen een week'. Dus ik heb gebeld naar de zorgverzekering en alles werd ook daar vergoed. Een paar dagen later kon ik daar inderdaad al terecht. Ik kwam bij de kliniek binnen en kreeg een vriendelijke onvangst. Bij de dokter aangekomen, vertelde ik mijn verhaal. Hij onderzocht me en de narcotiseur kwam langs en ik kon een week later geholpen worden...ja 1 week....top!

Donderdagmorgen om 10.00 uur moest ik mij melden. Ik werd keurig opgehaald door een verpleegster. Die liet mij mijn kamer zien en zodat ik mij kon installeren. Wat een mooie kamer met top uitzicht, tv, internet alles wat ik mij maar kon wensen. Er kwam een verpleegster vragen wat ik wilde eten...een keuze menu uit drie keuzes. Het leek wel een restaurant. Dit werd keurig uitgeserveerd en was heerlijk. Niet zo'n massa maaltijd maar gewoon heerlijk eten.

De volgende dag werden er een paar onderzoekjes gedaan en ik kreeg een naald in mijn hand. Om 13.00 uur ging ik naar de OK waar ik werd voorgesteld aan het team. Ik kreeg de narcose en was in dromenland. Om 13.45 uur lag ik op de uitslaapkamer, werd wakker volkomen bij mijn positieven. Met een wonder geen pijn in me rug, been en billen.

Om 16.30 uur kwam de chirurg langs met zijn team en een fysiotherapeut. En vroeg hoe is het ermee, ik zei prima geen pijn een walhalla voor mij. Hij vroeg: 'doe je benen eens omhoog'. Dat deed ik, toen zei hij ga maar je bed uit en loop de gang heen en weer!!!
Ik schrok me rot, ik ben net geopereerd en wakker! Maar ik deed het toch. Wel heel voorzichtig. En ......ik kon weer lopen zonder enige pijn,wat een verademing.

De volgende dag kwam die fysio langs, ik moest opnieuw het bed uit heen en weer lopen de trap op en af en mocht om 10.00 weer naar huis. Ik ben nu 20 dagen verder en heb nog wel napijn van de operatie en spierpijn van het lopen..loop nu op me gemak 2/3 km...kon nog maar 30/50 meter lopen. Ik ben gestart met de fysio voor oefeningen, en het gaat prima. Ik heb zelfs al een keertje een paar uur gewerkt. Ik ben Dj en geluidstechnicus. Maar ook dat ging prima, wel afwisselend staan, zitten en lopen. Dus al met al kan ik het u zeer zeker aanbevelen, de kliniek en zeer zeker Dr.Schröder met zijn team. Als ik een cijfer mag geven dan is het een 10+. Nogmaals met GROTE DANK


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.