GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van B. Schrooders

Geplaatst op:
27-05-2015
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
B. Schrooders
Leeftijd:
54

Reactie:

Na bijna 10 maanden "in behandeling" te zijn geweest bij het CWZ, hier na de zoveelste pijnblokkade gestopt, mijn dossier opgevraagd en gaan Googlen. Terecht gekomen op de site van de Bergmankliniek en hier de recensies, en met name die van dr. Schroder, gelezen. Dit gaf vertrouwen!

Zorgverzekeraar gecheckt, gebeld, afspraak gemaakt en me verbaasd! Verbaasd over de efficiëntie, de daadkracht, de zorg, de snelheid en de kwaliteit van handelen! Echt, als hier iemand zegt, "ik bel je terug tussen 10 en 11", wordt je zowaar terug gebeld! Nee geintje, maar om even aan te geven, bij het CWZ was ik na mijn eerste doorverwijzing, 9 weken verder voordat ik een intake, een MRI en een uitslag had. Ditzelfde traject heb ik bij deze kliniek in 1 dag!!!! gedaan en, als ikzelf had gekund, was ik 1 week later al geopereerd geweest. Door omstandigheden mijnerzijds heeft deze operatie toen nog 14 dagen op zich laten wachten maar dan nog, binnen 1 maand weer geopereerd en thuis! Hier is geen tekort aan handen aan het bed, hier is wel tijd voor een gesprekje met de verpleging, hier is tijd voor goede uitleg en antwoord op vragen. Gewoon Chapeau!

Dit tevens voor dr. Schroder zelf, de simpelheid van de uitleg van het probleem en wat het resultaat van een operatie zal zijn: "je moet het zien alsof je met je vinger tussen de deur zit en deze wordt dichtgeklemd, alles wat ik voor je kan doen is de deur openen". "Hoe je vinger daarop zal gaan reageren kan ik niet voorspellen en is afhankelijk van mogelijke beschadiging in je vinger". "kan zijn dat direct nadat ik de deur heb open gemaakt, de pijn weg is, kan zijn dat de pijn nog even erger wordt na openen doordat er een zwelling optreed die weer langzaam gaat afnemen, kan zijn dat de pijn gelijk blijft en heel langzaam verminderd en kan het kan zelfs zo zijn dat er geen verandering in de pijn komt doordat de vinger, of in jou geval je zenuw, te erg beschadigd is. Hoe simpel kan het zijn!

Beste dr. Schroder en alle medewerkers van deze kliniek waar ik mee kennis heb mogen maken; BEDANKT!Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.