GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van John Evenwel

Geplaatst op:
18-06-2015
Behandeling:
Knieprothese
Naam:
John Evenwel
Leeftijd:
67

Reactie:

Op 25 mei 2015 is bij mij een knieprothese op kundige wijze geplaatst door drs. Feilzer. Nadat er enige tijd geleden geconstateerd is dat zowel mijn rechter als linker knie weinig tot geen kraakbeen meer bezat, is mij geadviseerd om over een knieprothese na te denken. De informatieverstrekking was duidelijk en concreet, ook de nadelen werden duidelijk vermeld.

Door deze eerlijke en open informatie werd er een vertrouwensband gecreëerd die tijdens de verdere behandeling een patiënt zekerheid en vertrouwen geeft. Na een afspraak gemaakt te hebben, werd mijn linker knie binnen enkele dagen al vervangen. De snelle afhandelingen van alle noodzakelijke voorbereidende activiteiten gaven de indruk van efficiënt met de patiënten om te gaan zonder daarbij de noodzakelijke aandacht niet uit het oog te verliezen.

De operatie verliep vakkundig in een relaxte omgeving waarbij de zorg, aandacht en de nodige controles opvallend waren. Na de operatie werd ik drie dagen en nachten uitstekend verzorgd in een grote eenpersoonskamer welke veel privacy verschafte. De aandacht en betrokkenheid van het verzorgende personeel was geweldig te noemen. Drs. Feilzer kwam tweemaal daags controleren hoe het met mij ging en hield zo de vooruitgang en medische toestand goed in de gaten.

Na het ontslag ging bij mij het herstel erg voorspoedig en is van pijn vrijwel geen sprake geweest (dan enkel de druk van het vocht in je been). De prospectus die men aan het begin ontvangt geeft duidelijk en oprechte informatie welke tot nu toe vrijwel geheel uit is gekomen. Ik ben zeer te spreken over de behandeling en verzorging in de Bergman kliniek te Naarden en vooral ook over de bekwame, zorgzame en vriendelijke wijze hoe drs. Feilzer met zijn patiënten omgaat. Van mijn kant zeker een warme aanbeveling.Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.