GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Albert Bergen

Geplaatst op:
22-06-2015
Behandeling:
Knieprothese
Naam:
Albert Bergen
Leeftijd:
59

Reactie:

Na een ongelukkige val op mijn werk in november 2013, was mijn knie gecompliceerd gebroken. Ik werd gelijk geopereerd in het boven-IJ ziekenhuis. Ik dacht na een paar maanden wel weer aan het werk te kunnen, maar dat viel zwaar tegen. Toen ik mijn been weer voor 100% volledig mocht belasten, is het bot toch weer van elkaar los gekomen.

Daarna ben ik doorverwezen naar het AMC ziekenhuis. Daar hebben ze de knie opnieuw geopereerd (dat heeft me toen wel weer 3 operaties opgeleverd). Toen alles goed leek te gaan, bleeft ik toch veel pijn bleef houden. Daarom hebben ze besloten om de schroeven en platen die in mijn knie zaten te verwijderen. Dit gebeurde in januari 2015. Vanaf dat moment kon ik niet meer zonder krukken lopen en had ik zo ontzettend veel pijn.

Als laatste redmiddel heeft mijn arts uit het AMC mij doorverwezen naar Dr. C van der hart bij Bergman Clinics. Ik ben daar ontvangen door een vriendelijke arts, die mij een nieuwe knie heeft aangeraden omdat mijn hele knie en het kraakbeen versleten was. Op 1 juni 2015 ben ik geopereerd en ben nu aan het revalideren.

Ik kan over deze kliniek niks anders dan lof uiten. De orders die je meekrijgt voordat de operatie gaat plaatsvinden waren zeer duidelijk, dit heb ik in geen enkel ander ziekenhuis meegemaakt. Dat geeft toch al aan dat ze hier echt voor de veiligheid van de patient gaan. Bij de kliniek en al het personeel, gaan zo zorgvuldig met de patienten om. Dr. C van der Hart komt 2 keer per dag bij je kijken 7 dagen per week. Ik kan niet anders dan al mijn lof uitspreken voor de Bergman Clinic.

Niets is teveel, het is dat je weet dat het een ziekenhuis is, maar je waant je bijna in een hotel. Ik ben nu nog aan het revalideren en dat zal zijn tijd nodig hebben, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het uiteindelijk helemaal goed gaat komen en ik mijn geliefde sport (fietsen) weer kan oppakken en dat ik na ruim anderhalf jaar weer aan het werk kan!
Nogmaals mijn dank aan Dr. C van der Hart en al het andere verplegend personeelHet is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.