GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van F W van Emden

Geplaatst op:
23-06-2015
Behandeling:
Coloscopie
Naam:
F W van Emden
Leeftijd:
69

Reactie:

Aan Bergman,
Maandag 22 juni 2015 een coloscopie ondergaan. De afspraak was om 11 uur, ik was er al om 10.30 zoals verzocht was. De coloscopie vond echter door technische tegenslag pas om 13 uur plaats. Dus dat betekende voor mij extra spanning, want ik was knap zenuwachtig. Ik had een bloeddruk van 180 om 105 terwijl ik normaliter 140 om 85 heb. Mijn hart klopte ook snel. Dat kwam ook omdat er al een schaduw over mijn leven lag vanaf het moment (12 mei) dat ik de mededeling kreeg dat er bloed in mijn ontlasting aanwezig was. Ik lag van 12 tot 13 uur te wachten in een bed. Dat vond ik minder prettig. Toen kwam de coloscopie.

De twee verpleegkundigen en dr. van der Vlugt excuseerden zich netjes voor de opgelopen vertraging en ik was de vertraging al gauw vergeten. Over de coloscopie die ik zonder verdoving meemaakte (dus heel bewust), kan ik niet anders zeggen dan dat ik prima behandeld ben. Dr, van der Vlugt is een zeer leuke vrouw in de omgang met een enorme positieve uitstraling die mij al meteen op mijn gemak stelde met een kameraadschappelijk tikje op de schouder. Tijdens de coloscopie kreeg ik van haar een uitvoerige uitleg over wat er allemaal gebeurde en daardoor werd ik tijdens de coloscopie zeer rustig. Ook de twee assisterende verpleegkundigen waren heel prettig in de omgang.

Ik heb dankzij de vaardigheden van de drie dames geen enkele pijn ondervonden. Ik was onder de indruk van de prachtige technieken die gebruikt worden. Samengevat kan ik zeggen dat dit een zeer positieve ervaring was en dat ik zeer dankbaar ben voor de hulp. Met vriendelijke groeten, Frank van Emden.Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.