GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Hans van der Klij

Geplaatst op:
13-07-2015
Behandeling:
Schouderpijn
Naam:
Hans van der Klij
Leeftijd:
52

Reactie:

In 2008 door een ongelukkige val een schouderblessure opgelopen, o.a. schouder uit de kom en kop van de schouder gebroken. Ongeveer 2 jaar na herstelperiode begon ik opnieuw klachten te krijgen aan de schouder hetgeen resulteerde in een bicepstenodese uitgevoerd bij ViaSana in Mill.

Een jaar na deze operatie toch weer klachten gekregen> Ik werd door behandeld een orthopeed van ViaSana en ben doorverwezen naar dr. v.d. List bij Bergman Clinics in Naarden. Deze heeft na onderzoek besloten tot nieuwe operatie waarbij AC gewricht werd uitgefreesd en eerder geplaatste schroef in bovenarm werd verwijderd. Tijdens deze operatie werd vastgesteld dat het kraakbeen tussen de kop en de kom van de schouder nagenoeg was verdwenen. Dr. v.d. List heeft hiervoor tijdens de operatie een oplossing voor bedacht.

Na 7 weken in een ultrasling mocht ik beginnen met therapie. We zijn nu 3 mnd na de operatie en ben nog wel met therapie bezig maar ervaar stukken minder pijn aan de schouder en kan eindelijk weer slapen, hetgeen de laatste jaren veelal niet het geval is geweest. Uiteindelijk zal pas in april 2016 duidelijk worden of de oplossing van het kraakbeen ook is aangeslagen, de andere klachten lijken verholpen. Ik ben enorm blij dat ik eindelijk weer nagenoeg pijnvrij mijn werk en hobbies kan uitvoeren. Dankzij de deskundigheid van dr. v.d. List en zijn team. De behandeling in de clinic was super, het personeel is super aardig en deskundig.Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.