GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Nikki

Geplaatst op:
21-09-2015
Behandeling:
Borstvergroting
Naam:
Nikki
Leeftijd:
25

Reactie:

Donderdag 17 september 2015 was voor mij de grote dag. Ik zou om 11.30 uur geholpen worden en moest om 10.45 uur in Rijswijk aanwezig zijn.

Ik werd uit de wachtkamer opgehaald en direct naar mijn kamer gebracht. Een mooie kamer, met een eigen toilet. Direct worden er nog vragen gesteld, bloeddruk opgemeten, foto's gemaakt en trek je je operatieshirt aan. Helaas liep de operatie voor mij iets uit, maar ik heb mij prima vermaakt. Om half 1 werd ik opgehaald door de verpleging. Het was zover.

Eerst loop je naar een ruimte, tevens de uitslaapzaal, waar je je infuus krijgt, eventuele allergieën nogmaals worden besproken en de arts nog even langskomt. Iedereen is zo aardig, begripvol en doet erg zijn/haar best je gerust te stellen. Toen dr. Verduijn bij mij kwam om af te tekenen, heb ik nog even mijn twijfels en vragen bij hem neergelegd en ook hier heeft hij mij gerust weten te stellen. Eenmaal op de OK worden nog 1 keer alle gegevens doorgenomen en brengen ze je rustig in slaap. Dat ik mij hier zo druk over heb gemaakt!.. Voor je het weet ben je vertrokken.

Op de uitslaapzaal kwamen ze direct naar mij toe om te vragen hoe het met mij ging en al vrij snel mocht ik lekker naar mijn eigen kamer. Er werd direct gevraagd of ik wat wilde eten of drinken. De verpleging heeft zo hun best gedaan. Ik had het ontzettend koud! Ze brachten mij kopjes thee, maakten kruikjes en ik kreeg extra dekens. Voordat je naar huis mag zijn er nog een aantal eisen: je moet geplast hebben, krijgt je preventieve trombose prik en de pijn moet dragelijk zijn. Bij mij was dit allemaal het geval en ik mocht dus ongeveer 4 uur later alweer lekker naar huis.

Inmiddels ben ik 4 dagen verder en gaat het goed met mij! Ik ben al super happy met het resultaat! Wel zijn mijn ribben en borstkas erg gevoelig nog, er staat veel druk op. Over 3 dagen worden mijn hechtingen eruit gehaald. Wat ik zelf heb gemist tijdens het lezen van de reacties is welke prothese en hoeveel CC er is ingebracht. Ik ben een jonge vrouw van 25 jaar, 1,80 meter lang en vrij smal gebouwd. Voor de operatie was mijn cupmaat 75A. Bij mij is een anatomische/druppelvormige prothese ingebracht, 310 CC. Dit zal een volle C cup zijn.

Het pas prima bij mijn figuur! Bergman heeft mij hele mooie borsten bezorgd, en mij vooral de persoonlijke aandacht gegeven. Je wordt niet als een nummertje behandeld.

Bedankt allemaal!Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.