Reactie van Josien Vogelpoel

Geplaatst op:
30-09-2015
Behandeling:
Wervelkanaalvernauwing
Naam:
Josien Vogelpoel
Leeftijd:
42

Reactie:

Sinds 3 jaar behoorlijke rugklachten, leek in 1e instantie letsel nav een valpartij. Na diverse specialisten te hebben bezocht èn de daarbij horende behandelmethodes te hebben ondergaan, wederom langs huisarts.

Na MRI bleek een hernia bij de L5 rechts te zitten. Dit klopte niet met de pijn in linkerbil/heup/been tot en met tenen. Zelf ervoer ik de pijn als een soort beklemming, echter dit werd van de hand gewezen. Toen mijn rechtervoet begon te slapen werd een operatie noodzakelijk.

Ivm wachttijd van een maand besloot neuroloog me door te verwijzen naar de Bergman Kliniek te Naarden. (Dit ivm goede ervaringen) Tijdens het intake gesprek met dokter Schröder, ontdekte hij direct een vernauwing in het zenuwkanaal, thv L5 línks.

Eindelijk werd de juiste diagnose gesteld, binnen 5 minuten.... Een week later de operatie. Werd enorm fijn ontvangen en later ook verzorgd. De verpleging op de afdeling, anesthesie, verkoever , de chirurg: allemaal vriendelijk en geduldig. Alles werd uitgelegd, en er was veel ruimte voor overige vragen. Ook de risico's en eventuele negatieve effecten werden door dokter Schröder uitgelegd.

Operatie was erg vlot. Direct nadat ik wakker werd, merkte ik een significante vermindering in pijnbeleving. En dat kwam niet door de pijnstilling, want paracetamol helpt niet tegen zenuwpijn. Zelfde avond mocht ik naar huis. Heerlijk kunnen slapen, voor het eerst in maanden.

Nu twee weken verder en alles verloopt voorspoedig. Pijn is zó veel minder en lijkt nog minder te worden. Dokter Schröder, enorm bedankt voor de juiste en vlotte diagnose en de goed verlopen ingreep. Maar ook de overige medewerkers: bedankt!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.