GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van M.

Geplaatst op:
15-10-2015
Behandeling:
Neuscorrecties
Naam:
M.
Leeftijd:
115

Reactie:

Voor mij was het besluit mijn neus te laten corrigeren een grote stap. Zowel de gedachte aan de narcose als het feit dat ik van tevoren niet zou weten hoe mijn neus eruit zou komen te zien, maakten dat ik mijn besluit steeds uitstelde.

Een gesprek met een plastische chirurg waar ik geen goed gevoel bij had, maakte mijn angst groter. Dit veranderde toen ik op consult kwam bij dokter Lohuis. Hij vroeg wat ik niet mooi vond aan mijn neus en vertelde wat de mogelijkheden waren. Hij nam de tijd voor me en was begripvol voor mijn angst. Door de manier waarop hij over zijn vak praatte, won hij mijn vertrouwen en besloot ik de operatie te ondergaan.Een paar weken voor de operatie vroeg ik een tweede consult aan omdat het me prettig leek nog even van gedachten te wisselen. Dit was geen enkel probleem en dokter Lohuis legde uitgebreid uit hoe hij de operatie zou uitvoeren.

Op de dag van de operatie was ik vreselijk zenuwachtig, met name voor de narcose. Zowel het verplegend personeel als dokter Lohuis waren heel begripvol, stelden me gerust en gaven me vertrouwen in de goede afloop. Toen ik wakker was uit de narcose werd ik als een prinses behandeld door het verplegend personeel. Ook kwam dokter Lohuis aan mijn bed om te vertellen hoe de operatie was verlopen. Hij was tevreden en verwachtte een mooi eindresultaat. Nog dezelfde dag mocht ik naar huis.

Tijdens de herstelperiode heb ik geen pijn gehad en hoefde ik nauwelijks pijnstillers te gebruiken. De blauwe verkleuring onder mijn ogen trok na een week weg. Na een kleine week was ik weer fit en kon ik mijn werkzaamheden hervatten. Inmiddels zijn de hechtingen verwijderd en is het merendeel van de zwelling verdwenen. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Hoewel er veel aan mijn neus is veranderd, heb ik een non-operated look. Mijn neus is prachtig, past mooi in mijn gezicht en trekt niet meer de aandacht.

De operatie en het herstel zijn me ontzettend meegevallen. Het klinkt misschien raar, maar het stelde uiteindelijk voor mij als patiënt niet zoveel voor. Door de kundigheid van dokter Lohuis en het overige medische personeel, de sympathie van zijn assistente mevrouw Wierda, en het algemene verwenbeleid van de Bergman Kliniek, heb ik het proces als zeer prettig ervaren. Slechts één punt vond ik vervelend: na de operatie moest ik de kliniek verlaten via de wachtruimte die vol zat met andere cliënten. Nog groggy van de narcose en met een bloederig neuskapje op, trok ik veel bekijks. Maar afgezien daarvan ben ik zeer gelukkig met mijn keuze voor de Bergman Kliniek en dokter Lohuis in het speciaal.Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.