GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Antoine van Driel

Geplaatst op:
16-11-2015
Behandeling:
Spataderen
Naam:
Antoine van Driel
Leeftijd:
41

Reactie:

Geachte dames en heren,

Op vrijdag de 13e november 2015 (ja, dat heb ik weer) ben ik door de heer dr. Disselhoff in de vestiging van Bergman Clinics te Bilthoven aan beide benen geopereerd. Er moesten namelijk door middel van een laserbehandeling twee opgaande bloedvaten worden uitgeschakeld.

Ik ben voor de duivel niet bang, maar op het gebied van medische ingrepen ben ik een held op sokken. Wanneer ik in mijn vinger snijd en er stroomt wat te veel bloed uit, dan val ik al flauw. Het ligt in mijn aard dat ik niet snel voor 100% tevreden ben, maar in dit geval kan ik niet anders schrijven dan dat alles van A tot en met Z heeft geklopt.

Vanaf het eerste contact bij de vrouwelijke portier om 7.30 's ochtends tot en met de operatie zelf, in één woord: wereldtop! De heer dr. Disselhoff is een uiterst deskundig man, hij beschikt over een prachtige dosis humor, zonder daarbij zijn professie enig moment uit het oog te verliezen en hij kan zich ook (oprecht) inleven in de gevoelens van zijn patiënt. Vooral dit laatste mag naar mijn mening niet onvermeld blijven. Overigens stond de afspraak voor de operatie eerst op 3 november 2015 gepland, maar deze afspraak moest worden verzet.

Rose Bredewout van Bergman Clinics vertelde mij dat de nieuwe datum op vrijdag na de week van 3 november was en zij vroeg meteen of ik bijgelovig was. Zeer attent. Vrijdagmiddag liep ik alweer, zij het wat onwennig, in de tuin van mijn ouders om mijn vader en moeder wat te helpen met het winterklaar maken van hun tuin. Een dergelijke voorspoedige ontwikkeling had ik, ondanks de optimistische berichten van de heer dr. Disselhoff tijdens het eerste spreekuur, nooit durven vermoeden.

De operatie was, mede door de passie en humor van de heer dr. Disselhoff en zijn charmante operatie-assistenten Ankje en Conny, eigenlijk een klein feestje. Hulde aan de gehele staf van de afdeling Uiterlijk & Huid van Bergman Clinics, locatie Bilthoven. De beloofde flessen wijn voor het OK-team zal ik met mijn controlebezoek op 30 december a.s. meenemen; ze liggen reeds apart in de kelder.

Hartelijke groet, Antoine van DrielHet is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.