Reactie van Nico Kop

Geplaatst op:
15-03-2016
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Nico Kop
Leeftijd:
55

Reactie:

Eind oktober 2015 kreeg ik lichte uitstralingspijn in mijn heupen en linkerbeen. Deze klachten namen in de tijd toe tot het tegen de kerst tot verschrikkelijke pijnen leed. Ik ben vanaf dat moment zware pijnstillers gaan gebruiken die mij aardig door de dag heen hielpen. Ik kon er nog mee werken maar de druk op mijn heupen bleef.

In januari 2016 naar de huisarts en een verwijzing naar de Bergman Kliniek die ik op internet had gevonden. De reden van zoeken was een nare ervaring 10 jaar geleden met het reguliere ziekenhuis. Zij wilden niet opereren vanwege een terughoudend beleid met deze klachten. Uiteindelijk werd ik met behulp van een "kruiwagen" geopereerd. Wat een geweldige ervaring is het dan om bij de Bergman Kliniek geholpen te worden.

Binnen 5 weken ben ik onderzocht, werd de diagnose gesteld en geopereerd. Zij krijgen van mij allemaal een 10. Ik dank de receptionistes voor de warme ontvangst, dokter ten Have (neuroloog) voor het vlotte onderzoek en diagnose, de dames van foto en MRI, en natuurlijk dr Schroder en zijn team voor de operatie. Wat een vakman maar zeker een zeer prettig mens. Na de operatie waren mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen en de napijn is nauwelijks voelbaar geweest.

Tot slot gaat mijn dank uit naar het al het verplegend personeel. Allemaal even vriendelijk en zorgzaam. Ik raad iedereen met deze klachten deze kliniek aan.


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.