GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Patrick

Geplaatst op:
18-03-2016
Behandeling:
Ooglaserbehandeling
Naam:
Patrick
Leeftijd:
48

Reactie:

Al die jaren vond ik het maar een eng idee, je ogen laten laseren, stel je toch voor dat het mis gaat, wat dan? Maar ik was de bril ook wel erg zat na zo al die jaren, tijdens sporten, naar het werk fietsen in de regen, etc. Helemaal niet handig zo'n bril. Uit de quick-test bleek dat mijn ogen geschikt waren om gelaserd te worden maar nog steeds twijfels.... stel je voor dat het bij mij wel fout gaat.

Na een half jaar weer contact opgenomen met Bergman en weer een bezoek afgelegd en besloten om een ooglaser-behandeling te laten uitvoeren. Goed en duidelijk geïnformeerd over de behandelmethoden en de TransPRK was voor mij het meest geschikt.

Februari 2016 zijn mijn ogen gelaserd, tijdens de behandeling werd duidelijk stap voor stap verteld zodat niets een verassing is, viel me echt reuze mee. Ná de uitwerking van de verdoving twee dagen veel last van mijn ogen gehad, kon eigenlijk alleen maar binnen blijven en echt niets doen en mijn ogen dicht houden, begon zelfs een beetje spijt te krijgen. Ook de bandagelenzen irriteerde bij mij enorm.

Na het verwijderen van die lenzen ging het elke dag beter, de eerste week-controle waren de ogen al helemaal goed voor mijn idee, zag superscherp en dacht helemaal niet meer aan mijn bril. Na die controle ging het in de weken daarna steeds slechter, steeds een waas voor de ogen, beeldscherm en gewoon lezen werd steeds lastiger, toch maar even met Bergman gebeld en gerustgesteld. Ondanks dat vooraf verteld wordt dat de hersteltijd lang zou duren had ik vooraf niet zo'n goed idee wat mijn ogen dan wel konden zien en wat niet, is lastig als je dit nog nooit eerder mee hebt gemaakt.

Nu, ruim 5 weken ná de behandeling, kan ik echt superscherp zien, echt ! Alleen heel erg dichtbij zien/lezen is lastig. Vóór de behandeling is me (meerdere keren) duidelijk verteld ik ná de behandeling een leesbril nodig zou moeten hebben en dat ook duidelijk moest beseffen.

Ben echt waanzinnig blij met het resultaat ondanks mijn twijfels vooraf. Klikt als een cliché maar het dit echt jaren eerder moeten doen. Fietsen, sporten, TV kijken, op het werk, gewoon alles zonder bril en ook boeken lezen is nu nog geen probleem maar ik ga er vanuit dat ik vroeg of laat wel aan een leesbril moet.Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.