GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Meerten Douwes

Geplaatst op:
03-03-2017
Behandeling:
Voorste kruisbandoperatie
Naam:
Meerten Douwes
Leeftijd:
28

Reactie:

30 augustus 2016 geopereerd in Naarden door Dokter Van der Hoeven. Na 10 jaar rond te hebben gelopen met knieklachten en twee voorste kruisband operaties te hebben gehad, was mijn laatste optie om weer een goed functionerende knie te krijgen (op aanraden van zowel de fysiotherapeut als de huisarts) Bergman Clinics.

Terwijl ikzelf dacht dat mijn voorste kruisband weer was afgescheurd, omdat de knie zeer instabiel aanvoelde, was dit toch niet het geval, na bleek uit een MRI. De voorste kruisband was echter bij een eerdere operatie (niet bij Bergman) zo gezet dat er teveel speling bleef, waardoor een ingreep toch noodzakelijk was. Dokter Van der Hoeven stelde voor een extra band toe te voegen aan de zijkant van de knie die moet helpen bij de stabiliteit, waardoor het naar binnen zakken/draaien van de knie verleden tijd moet zijn. En dit heeft gewerkt, want de resultaten zijn echt fantastisch te noemen!

Nadat ik na de operatie 6 weken op krukken heb gelopen met een brace en vervolgens 3 maanden lang intensief gerevalideerd heb bij de fysiotherapeut, stond ik na 10 jaar niet gesport te hebben, 4 maanden na deze operatie alweer op de ski's.

Dit alles zonder enige reactie in de knie en zonder enige instabiliteit! Van instabiliteit in het dagelijks leven is ook geen sprake meer, voor mij voelt deze ingreep dan ook als een wereld van verschil met de knie die ik de afgelopen 10 jaar heb gehad.

Ik kan dan ook voor iedereen met dergelijke instabiliteitklachten Bergman Clinics en Dokter Van der Hoeven aanbevelen, want de expertise en begeleiding zijn hier meer dan perfect!Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel telefonisch erg druk. Helaas kan de wachttijd hierdoor langer duren dan gebruikelijk.
Onze oprechte excuses voor het mogelijke ongemak.