GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Josephine

Geplaatst op:
22-01-2018
Behandeling:
Borstvergroting
Naam:
Josephine
Leeftijd:
19

Reactie:

Ik was pas 18 jaar toen ik mijn borstvergroting had laten doen maar was hier wel al een tijd over aan het nadenken. Voor de ingreep had ik een AA70 cup en voelde mij hier helemaal niet comfortabel bij, dus uiteindelijk besloot ik een consult te boeken bij Bergman Clinics. Ik had nog niemand verteld dat ik een consult had geboekt, zelfs niet aan mijn ouders want ik wilde zeker weten of ik het echt wilde voordat ik het aan iemand zou vertellen.

Bij het consult ontmoette ik mijn chirurg, dr. Luijendijk, hij was erg vriendelijk waardoor mijn zenuwen afnamen. Na de opties te hebben bekeken en een 3D consult te hebben gemaakt, fietste ik met tranen van geluk maar huis want ik was eindelijk zeker van mijn keuze, ik wilde een borstvergroting.

De operatie datum werd gezet op 13 december. De operatie zelf ging erg soepel en de mensen die mij behandelde waren erg geruststellend en vriendelijk. De dagen na de operatie had ik weinig pijn, ookal was het wel een beetje lastig dat ik mijn armen niet goed kon gebruiken (tillen, opdrukken etc.) maar dat was maar tijdelijk.

Inmiddels is mijn borstvergroting iets meer dan een jaar geleden en ik ben ongelofelijk blij met het resultaat! Eindelijk voelt het alsof mijn borsten bij mij passen en het allemaal klopt. Ik begon te genieten van dingen zoals BH's of topjes kopen. Maar ook trekjes die ik niet eens meer merkte verdwenen, zoals het constant aanpassen van de super push-up bh's die ik droeg voor mijn operatie.

Het is alles waard geweest! Ik wil nogmaals dr. Luijendijk enorm bedanken voor het geweldige resultaat. Groetjes,


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.