Reactie van Riny Osterop

Geplaatst op:
08-08-2019
Behandeling:
Urine-incontinentie
Naam:
Riny Osterop
Leeftijd:
75

Reactie:

Sinds 1985 toen mijn baarmoeder verwijdert was had ik last van incontinentie. Naarmate ik ouder werd werd het ook steeds erger. Uiteindelijk werd besloten om een operatie te laten doen. Na een goed gesprek en begeleiding van Dr. Withagen werd een datum vastgesteld en werd de operatie ook verricht. Van de gehele operatie heb ik nauwelijks hinder ondervonden of pijn. Ook de periode na de operatie had voor mij geen enkel ongemak. Het is nu 7 weken geleden en ik ben dolblij dat ik dat heb laten doen. Geen incontinentie meer. Dr Withagen is een bijzonder prettige en kundige arts. De gesprekken met haar waren openhartig en duidelijk. Ook de risico s bij deze operatie werden uitvoerig besproken. Met veel vertrouwen in haar ben ik de operatie ingegaan. Dit had ik jaren eerder moeten doen. Bij mij werd een mini-sling geplaats naar het schijnt een vrij nieuwe methode tegen incontinentie. Ik ben nu een heel blij mens en mijn kwaliteit van leven is enorm toegenomen ondanks mijn leeftijd. Daar dank ik Dr. Withagen voor uit de grond van mijn hart. En hoop nog lang te kunnen genieten om zonder incontinentie te leven.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel erg druk bij ons Contact & Service Center. Daardoor kan het iets langer duren voordat u telefonisch te woord wordt gestaan. Alvast dank voor uw begrip.

Vanaf begin mei hebben wij onze zorg stapsgewijs uitgebreid. U bent nu weer welkom voor alle verzekerde en onverzekerde zorg die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. We willen uw bezoek aan onze focuskliniek veilig laten verlopen en hebben hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. 

  • Om de 1.5 meter afstand in de klinieken te waarborgen, zijn veel consulten nog telefonisch. U wordt gebeld wanneer uw afspraak in de kliniek is, anders is deze telefonisch.
  • Wanneer uw afspraak voor een behandeling /operatie eerder is afgezegd i.v.m. corona, bellen wij u zo snel mogelijk voor een nieuwe afspraak. Toch vragen wij u nog even geduld te hebben. Wij volgen bij het herplannen de richtlijnen van het RIVM en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

 Kijk hier voor meer informatie.