Reactie van Marian

Geplaatst op:
21-08-2019
Behandeling:
Afgeschoven lage rugwervel
Naam:
Marian
Leeftijd:
72

Reactie:

Na een MRI scan in 2017 in een Ziekenhuis, zag mijn toekomst er niet zo rooskleurig uit! En moest ik nu in 2019 met dit probleem, er toch uiteindelijk iets mee gaan doen! Al zoekende kwam ik toen bij de Bergman Clinic en Dr. Schroder in Naarden uit. Uiteindelijk ben ik op 15 Juli 2019, geopereerd door Dr. M.L.J.F Schroder in Naarden. Een zeer sympathieke & vakbekwame Top Neurochirurg. Door deze operatie heeft hij mij weer een toekomst gegeven en voel ik mij weer als herboren! Dus een 10, helaas bestaat er geen hoger cijfer! Een mooie eigen kamer, alles keurig! Met deze dokter & ook zijn team en alle medewerk(st)ers in deze Clinic. Daar kan de Bergman Clinic's, wel trots op zijn!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel erg druk bij ons Contact & Service Center. Daardoor kan het iets langer duren voordat u telefonisch te woord wordt gestaan. Alvast dank voor uw begrip.

Vanaf begin mei hebben wij onze zorg stapsgewijs uitgebreid. U bent nu weer welkom voor alle verzekerde en onverzekerde zorg die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. We willen uw bezoek aan onze focuskliniek veilig laten verlopen en hebben hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. 

  • Om de 1.5 meter afstand in de klinieken te waarborgen, zijn veel consulten nog telefonisch. U wordt gebeld wanneer uw afspraak in de kliniek is, anders is deze telefonisch.
  • Wanneer uw afspraak voor een behandeling /operatie eerder is afgezegd i.v.m. corona, bellen wij u zo snel mogelijk voor een nieuwe afspraak. Toch vragen wij u nog even geduld te hebben. Wij volgen bij het herplannen de richtlijnen van het RIVM en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

 Kijk hier voor meer informatie.