Assisteer mij
Assisteer mij

RTL 4 programma Dit Is Mijn Lijf

Tekst a|A     Contrast +|--

Bergman Clinics vervult een prominente rol in de serie Dit is mijn Lijf. In dit programma onderzoeken twee huisartsen patiënten met klachten waarmee ze niet naar hun eigen dokter durven gaan of waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken. 

In de studiopraktijk kunnen mensen terecht met hun medische klachten. Mensen worden ter plekke onderzocht en behandeld door Jeanine of Felix. Als dat niet mogelijk is, wordt iemand doorgestuurd naar onder andere Bergman Clinics, waar ons specialistisch team de patiënt verder behandeld. Aan het eind van het programma komen doorgestuurde patiënten terug om te vertellen hoe het met ze gaat. 


- Dit is mijn Lijf logo.jpg

 


Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.