Assisteer mij
Assisteer mij

Ervaringen


Cliëntervaringen - Borstvergroting

Het Bergman Clinics 3D-Consult™ met een van onze plastisch chirurgen geeft u een goed idee wat voor resultaat een borstvergroting voor u heeft. Maar hoe zult u de behandeling ervaren?

Op deze pagina kunt u een aantal ervaringen lezen en bekijken. Hier zijn onze cliënten aan het woord, van voortraject tot en met het herstel. Kiest u ook voor een borstvergroting bij ons, wilt u dan ook uw ervaring delen via ons gastenboek? Daar helpt u andere vrouwen mee.

Ga naar bey-ervaringen.nl

Benieuwd naar de resultaten met voor & na foto’s van cliënten die u voor gingen? Lees op onze ervaringen website alle persoonlijke verhalen inclusief voor en na foto’s en video’s.

meer...


Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.