Cliëntervaringen - Borstvergroting

Het Bergman Clinics 3D-Consult™ met een van onze plastisch chirurgen geeft u een goed idee wat voor resultaat een borstvergroting voor u heeft. Maar hoe zult u de behandeling ervaren?

Op deze pagina kunt u een aantal ervaringen lezen en bekijken. Hier zijn onze cliënten aan het woord, van voortraject tot en met het herstel. Kiest u ook voor een borstvergroting bij ons, wilt u dan ook uw ervaring delen via ons gastenboek? Daar helpt u andere vrouwen mee.

Ga naar bey-ervaringen.nl

Benieuwd naar de resultaten met voor & na foto’s van cliënten die u voor gingen? Lees op onze ervaringen website alle persoonlijke verhalen inclusief voor en na foto’s en video’s.

meer...


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.