Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Cardiovasculair risicomanagement

Cardiovasculair risicomanagement is het in kaart brengen van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten zoals een hartinfarct, angina pectoris (pijn op de borst als gevolg van zuurstoftekort van de hartspier), herseninfarct, vaatproblemen in de benen (etalage benen).


Door middel van leefstijladviezen en zo nodig met medicatie wordt getracht deze risicofactoren positief te beïnvloeden. De huisarts speelt binnen het cardiovasculair risicomanagement een belangrijke rol, maar in sommige gevallen kan het nodig zijn om naar de cardioloog te verwijzen.

Onderzoek

De volgende onderzoeken doen we bij Bergman Clinics:

Soms kan het nodig zijn om elders aanvullend onderzoek te doen.

 


Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.