Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Electrocardiogram (ECG)

Een electrocardiogram (ECG) wordt gemaakt om een beter beeld te krijgen van de hartactiviteit, rimtestoornissen, zuurstofgebrek van de hartspier en andere afwijkingen kunnen hiermee worden opgespoord.

Voorbereiding

Wilt u eraan denken uw huid van tevoren niet in te smeren met zalf, crème of bodylotion?

Het onderzoek

Voor dit onderzoek gaat u met ontbloot bovenlijf ontspannen op de onderzoeksbank liggen. Vervolgens worden tien elektroden op uw borstkas geplaatst: in uw beide zijden ter hoogte van uw middel en op uw schouders. Het onderzoek duurt een paar minuten en is pijnloos.

De uitslag

Na de ECG hoort u direct de uitslag van de cardioloog. Bent u verwezen door uw huisarts dan ontvangt deze een brief met de uitslag.


Behandelingstraject:Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.