Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Resultaat en nazorg Pijn op de borst

Resultaat en nazorg Pijn op de borst

Indien u goed bent ingesteld op de medicatie, zult u afhankelijk van uw klachten onder controle blijven van de cardioloog.

Mocht u een dotter procedure en/of een Bypass hebben ondergaan, dan zal uw 1e controle plaatsvinden in het UMCU, omdat de ingreep daar heeft plaats gevonden.
Indien de cardioloog aldaar het nodig acht dat u onder controle blijft, kunt u met een bepaalde regelmaat weer onder controle komen van de cardioloog in de Bergman kliniek


 

Heeft u vragen?

Bel ons directe telefoonnummer voor verwijzers

088 9000 599
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.