GA TERUG
Fotofinder
bergman-clinics-verwijzers-nascholing.jpg
imageHomepage
Informatie Coronavirus Informatie Coronavirus
In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics in ieder geval tot en met 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit. Onze poliklinische afspraken worden waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch uitgevoerd.In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics in ieder geval tot en met 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit. Onze poliklinische afspraken worden waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch uitgevoerd.Meer weten

Toon submenu

Fotofinder

Voor mensen met een verhoogd risico op melanomen is het belangrijk om zich regelmatig te laten controleren. Dit kan bij Bergman Clinics | Huid & Vaten | Haarlem met behulp van de FotoFinder. Door het hele huidoppervlak digitaal vast te leggen, brengen onze specialisten alle moedervlekken in kaart. De FotoFinder beoordeelt of het gaat om mogelijk kwaadaardige varianten.

Tijdens de huidscreening scannen, fotograferen en analyseren de specialisten van Bergman Clinics | Huid & Vaten | Haarlem uw huid met behulp van de geavanceerde FotoFinder. Afhankelijk van de bevindingen uit het lichamelijk onderzoek besluit de dermatoloog tot één of meerdere van de volgende onderzoeken. Deze onderzoeken zijn allemaal uitwendig en niet pijnlijk.

Fotograferen van moedervlekken

Het fotograferen van moedervlekken gebeurt met een speciaal vergrootglas. De FotoFinder maakt met een digitale camera meerdere foto’s van uw huidoppervlak vanuit verschillende aanzichten. Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van bepaalde structuren in de moedervlek die je met het blote oog niet ziet.

 - Algemeen - bergman-clinics-fotofinder.jpg

Analyseren van moedervlekken

De dermatologen van Bergman Clinics | Huid & Vaten analyseren de foto's met behulp van dezelfde FotoFinder. In het geval van een verdachte moedervlek stelt het apparaat vast of het gaat om een mogelijk kwaadaardige moedervlek. De dermatoloog besluit daarop de eventuele vervolgstappen; het na een bepaalde periode herhalen van de scan, of het inplannen van een afspraak voor een operatieve verwijdering van de verdachte moedervlek.

Controlebezoek

Alle foto's worden nauwkeurig opgeslagen in uw digitale dossier. Dit dossier vormt de basis voor uw controlebezoeken. Bij iedere controle scant het zogenaamde Mole Mapping programma de huid opnieuw, onderzoekt of er nieuwe moedervlekken zijn bijgekomen en of bestaande moedervlekken qua aspect veranderd zijn. Deze moedervlekken worden, indien nodig, opnieuw geanalyseerd en behandeld.

Kosten

Het screenen op huidkanker betreft verzekerde zorg. Het is mogelijk om zonder een verwijzing van uw huisarts in aanmerking te komen voor een preventieve scan, maar dit wordt niet vergoed. De kosten hiervoor bedragen €160,-. De FotoFinder staat in onze vestiging te Haarlem. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op via 088 9000 500.


Volgende pagina'sInformatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.